• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

24.12.2015

16:08

VUČIĆ U NOVOM PAZARU: Rasime, sačekaj dok hodža ne završi!

Politika

VUČIĆ U NOVOM PAZARU: Rasime, sačekaj dok hodža ne završi!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić obratio se danas građanima povodom otvaranja novog Dijagnostičkog centra, škole i vrtića, građanima Novog Pazara. U trenutku dok je Ljajić govorio sa obližnje džamije začuo se ezan, poziv na podnevnu molitvu...

U tom trenutku ministar Ljajić je na trenutak prekinuo govor, a premijer Aleksandar Vučić, koji je stajao iza njegovih leđa, sugerisao mu je da sačeka kraj poziva na molitvu:

- Sačekaj, Rasime, stani, dok se ne završi - rekao je Vučić, što su građani prepoznali kao znak poštovanja i pozdravili velikim aplauzom.

SLIKE SVE GOVORE! Pajtić ispred Skupštine okupio jedva 300, a Vučić u Novom Pazaru 4.000 ljudi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki

pre 8 godina

pravoslavac sam pa opet znam da molitvu sa minareta ne cita hodza\n

zoran vukasinovic

pre 8 godina

Mi smo ga trebinjci poravnali ali zlo se opet vrati nazalost.Uzalud nam bese trud i to nam je najveci samar od osnivanja republike srpske.

ivan

pre 8 godina

"cekaj da hodza zavrsi" rece vucic,,,,,ju ju ju ju ju ju ...kako je fini......

Marija

pre 8 godina

Mislim da je vreme da se ostave iza nas sve te ratne dogodovštine i da se okrenemo drugim stvarima. Naša vera kaže poštuj brata svoga a pod tim podrazumeva i braću drugih nacionalnosti. Nikako ne smemo postati kao naši neprijatelji. Bezbožnici i mrzitelji. Zatreće nam se seme jer smo se i održali sve ovo vreme jer su naši dedovi i pradedovi upravo radili se po pravoslavlju i Bogu se molili i radili ljudski onako kako treba po Bogu. A tako se ponašali i prema drugima. Osnovno što možete pružiti drugom čoveku je poštovanje. U ovom slučaju je to to. Divan gest. Ne razumem ove hejtere šta hoće, da ode tamo da ih vređa??? Da opet ratujemo, šta li??? Kome to treba??? Dajte za promenu da stvaramo ljubav i mir!!!! To nam je potrebno. Da lepo i mirno živimo i da za promenu i napredujemo u svakom pogledu!!!

Rakun

pre 8 godina

Šta je sad braćo Srbi, ako ste se vi odvojili od Gospoda pa ne poštujete ni svoju veru pravoslavnu, treba da pljujete na predsednika Vlade koj uvažava sve veroispovesti. Vidim dosta vaših podrugljivih komentara. Zar mislite da će te ponižavanjem svega i svačega sebi dobro doneti. Nema od toga ništa. Velika podrška Aleksandru Vučiću i njegovog radu!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17