• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

12.01.2016

21:06

ROGOZIN UPOZORIO SRBIJU: Oprezno sa EU, ako nećete da vam se desi KELN!

Politika

ROGOZIN UPOZORIO SRBIJU: Oprezno sa EU, ako nećete da vam se desi KELN!

Podeli vest

Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin rekao je da Srbija mora da bude oprezna kada je reč o harmonizaciji svoje spoljne politike sa EU, jer bi u suprotnom mogla da bude suočena sa situacijom "Keln 2"

Rogozin je na ovaj način odgovorio na pitanje novinara kako gleda na to što je Srbija nedavno otvorila prva pregovaračka poglavlja sa EU i što se od Srbije traži da uskladi svoju spoljnu politiku sa Unijom, što uključuje i zahteve za uvođenje sankcija Rusiji.

DOJČE VELE OCENJUJE: Napadi u Kelnu su početak kraja Angele Merkel!

Aludirajući na napade migranata na žene u Kelnu tokom novogodišnje noći, što je izazvalo šok i burne reakcije u Nemačkoj, Rogozin je rekao: "Došljaci će se osećati kao gazde, a žene će se plašiti da izađu na ulicu".

(VIDEO) MIGRANTI VAN KONTROLE: Nemačka javnost užasnuta serijom napada na žene!

On je rekao da se ne slaže sa tim da je EU idealna tvorevina.

"Ništa gore nema od briselske birokratije. Ona je gora i od sovjetske. A pravila njihovog života su takva da uništavaju nacionalni identitet", rekao je Rogozin, koji je četiri godine bio predstavnik Rusije pri NATO i živeo u Briselu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Brutalni snimak kako migranti SILUJU DEVOJKU U KELNU!

On je kazao da ne želi da se "suprotstavlja vektorima snaga u Srbiji", već da iznosi svoju tačku gledišta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Potpuno ispravan stav i mišljenje rusa samo sa jednom ispravkom Srbiji se u Evropi desio "Keln" pre "Kelna" i to tačno pre 70 godina kada je dozvoljeno masovno naseljavanje "migranata" šiptara iz Albanije koji su nam okupirali Kosovo i Metohiju i aktivnim razmnožavanjem ugušili srpsku domicilnu populaciju koja je izgubila sva prava na i u svojoj državi i koji su postali građani drugog reda. I dan danas je to tabu tema i malo ko se usuđuje da prizna da je dozvoljen bio demogravski bum šiptara na uštrb srpskog naroda. Nas je pobedila "ona"šiptarska stvar ... jer nismo imali snage ni volje da to priznamo i odbranimo našu svetu zemlju kada se to moglo. A ko ne nauči iz istorije ... kako se kaže .... on je ponavlja.

UFOLOG

pre 8 godina

Brate sve si u pravu. Da su ovi naši pametni pada se priključe BRIKS-u nego lopovskoj bratiji EU.

anonimus

pre 8 godina

čisto sumnjam da će da se kupi naoružanje čim vuvic moli hrvate da to ne rade , nego nije  uredu prema rusima došli da sklope ugovo a vuciv oće pa neće pa nisu ni oni prosti da se igra neko sa njima ,da me neko pogrešno ne shvati za vučića sam ali što nije u redu nijen

Petar

pre 8 godina

Rogozin rekao, Rogozin ne rekao, jedno je sigurno. Nije Zorana Mihajlović pozvana da uči pameti nekog ko je po rangu mnogo visi od nj pa čak ni kada joj je Kirbi prijatelj. Ako neko treba da izrazi neslaganje, to može biti Tomislav Nikolić ili Aleksandar Vučić.

Rasa Srbin

pre 8 godina

Reci gospodina Rogozina nece shvatiti samo oni koji zele lose Srbiji a vec su se pojedini oglasili ovih dana narod ih dobro prepoznaje. Reci pazite sta radite sa EU da vase ne desi Keln su veoma jasne jer uskoro mozemo ocekivati i na ulicama Srbije iste situsacije ,a pogotovu sad kad budu nemci vracali migrante nazad -verovatno zanate kako ide pravilo vracanja migranata .? Vracaju se tamo odakle su dobili dokumente i gde su registovani , Pa zar mislite da su Turci, Grci i Makedonci nepismeni i neznaju da registuju i izdaju dokumente za dalje putovanje ?? E moja Srbijo sta te ceka neka nam bog u pomoc posto politicari su nemocni da te zastite .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija