• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2016

23:16

ANĐELKOVIĆ: Iza "malog DOS" stoje strane sile!

Politika

ANĐELKOVIĆ: Iza "malog DOS" stoje strane sile!

Podeli vest

Analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da formiranje koalicije Demokratska Srbija, koju će činiti SDS, DS i LDP pokazuje da stranci ponovo postaju značajan faktor u našem političkom životu

- Lideri ovih stranaka svesni su da im je jedina šansa za iole pristojan rezultat ujedinjavanje, mada im ni to ne može mnogo pomoći. Očigledno se ovde umešala neka velika sila, a tu pre svega mislim na SAD, kojoj odgovara da postoje turbulencije u Srbiji - kaže Anđelković za Informer.rs.

Prema njegovim rečima, postavljanje Mićunovića na čelo liste je dokaz da ih je neko sa strane spojio, jer su oni sami toliko posvađani.

- Poznato je da Čeda, Tadić i Pajtić ne mogu ni dva dana zajedno, ali će očigledno biti ujedinjeni dok god postoji interes Zapada za tim - smatra Anđelković i dodaje da pravljenje "malog DOS" ima za cilj da izazove destabilizaciju zemlje.

- To je dodatno ubrzala poslednja kriza sa Pentagonom. Amerikanci su revoltirani, jer očekuju da svaka njihova reč bude zakon i žele da naprave savez koji će makar malo oslabiti Vučića, posebno posle izbora. Žele da im ta ujedinjena opozicija bude oslonac u narednom periodu. Isto to su uradili u Makedoniji - zaključuje Anđelković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bakibg

pre 8 godina

Pa premijer je rekao da necemo tim stranim silama pokazivati misice. Objasnite mi zasto bi ga oni smenjivali? Zbunjen sam. Vi ste me izbezumili. Verujem Vucicu a sad odjednom neki analiticar kaze kako ne stojimo bas najbolje sa zapadom. Ja mu ne verujem. Verujem premijeru.

sasa

pre 8 godina

Ko ce da stane iza ovih registrovanih lopova i izdajnika, nego stranci...nece valjda gradjani Srbije ,,samo slusajte lazi koje ce iznositi,,samo slusajte...ni program nemaju, a zadatak je rusenje ...

Hercegov Grad

pre 8 godina

Nesta te nisam cuo, kad su te iste sile pravile SNS, da bi oslabili radikale! \n

Mena

pre 8 godina

Iskreno se nadam da ovog puta narod nece nasesti. Koalicija ove tri stranke, samo bi donela, neku lepu pricu o neostvarenim snovima, od strane Cede, nastavak kradje i pljacke od gos.Pajtica a Tadic bi pokusavao da odrzava svoj neki stav, koji nicemu ne sluzi, a narocito ne narodu i prosperitetu Srbije. Ovo ce biti scenario koje su strane sile zamislile. Ocigledno im ne odgovara stav G. Vucuca i nacin na koji vodi ovu zemlju, hoce da nas vrate u proslost. Ne nasedajte dragi ljudi!

Milance

pre 8 godina

Pustiti Vucica da dovrsi zapoceto.Nisam njegov ljubitelj ali ovi iz ds.a su katastrofa.Unistise nas privatizacijom od 2000-2012.I nije tacno da je zapad protiv njega.Dokle god im ide uz dlaku bice im po volji.Jedini minus Vucicu na dusu ide minimalne plate i najnizi standard u regionu,da se ne lazemo.

Banjo Vukotić

pre 8 godina

Ako su opet amerikanci umešali svoje prljave prste to će samo ujediniti deo građanstva koji će glasati za Vučića.Ionako će se posle izbora opet taj mali dos raspasti jer su mu kolone jadne i bedne.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17