• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2016

20:49

VUČEVIĆ U KOVILJU: Jednak tretman za sve - to je politika SNS!

Politika

VUČEVIĆ U KOVILJU: Jednak tretman za sve - to je politika SNS!

Podeli vest

Predsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Miloš Vučević posetio je Kovilj, gde je razgovarao sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Mladenom Vernačkim i obišao Koviljski manastir

Vučević je rekao da je politika Srpske napredne stranke da jednak tretman imaju svi građani, odnosno da nema razlike između žitelja gradskih i prigradskih naselja. On je kazao da to mogu da potvrde svi oni koji su u poslednje tri i po godine pratili njegov rad kao gradonačelnika Novog Sada, jer je gradska administracija imala apsolutno isti odnos prema gradskim i prigradskim naseljima i maksimalno se trudila da žiteljima tih naselja pođednako podigne kvalitet života.

- Moram da izrazim zadovoljstvo svim onim što smo u prethodne četiri godine uradili u Kovilju, Mnogo toga kvalitetnog smo uradili i uradićemo i ubuduće. Nikada nismo davali velika obećanja, išli smo na tri - četiri ključne tačke, zajedno sa našim prijateljima iz mesne zajednice 'Kovilj' smo određivali nekoliko glavnih ciljeva i to smo rešavali i tako će biti i u buduće - naveo je Vučević.

(FOTO) SEĆANJE NA STRADALE U DISKOTECI KONTRAST: Otkriveno spomen obeležje žrtvama požara!

On je rekao da je kao gradonačelnik najmanje 10 puta dolazio u Kovilj i da će se, i ubuduće, truditi i češće da dolazi, ali samo da te posete budu sa razlogom.

Danas je u Kovilju bio posebno svečan dan jer su u goste lokalnom fudbalskom "Šajkaš", koji je osnovan davne 1908. godine i treći je najstariji aktivni fudbalski klub u Srbiji, došli veterani Fudbalskog kluba Crvena zvezda predvođeni legendama kao što su Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Jovan Kule Aćimović, Miloš Seštić, Stanislav Karasi ili nešto mlađi Ognjen Koroman i Spira Grujić.

- U razgovoru sa Koviljčanima saznao sam da Crvena zvezda nikada nije gostovala ovde u Kovilju i mislim da smo u dogovoru sa našim prijateljima iz Beograda i Stare Pazove obradovali ovdašnje ljubitelje fudbala time što imaju priliku da ponovo vide fudbalske majstorije jednog Pižona, Karasija, Boška Đurovskog, Šeleta i drugih koji su nas uveseljavali u nekom ranijem periodu u kom je u fudbalu bilo više pozitivne emocije koje danas možda pomalo nedostaje - rekao je Vučević.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija