• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.04.2016

22:43

ČAST I REČ: Vučić se izvinio ženi iz Bora koju je uvredio funkcioner SNS

Politika

ČAST I REČ: Vučić se izvinio ženi iz Bora koju je uvredio funkcioner SNS

Podeli vest

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić uputio je večeras javno izvinjenje jednoj ženi iz Bora, koju je nedavno uvredio direktor RTB Bor i član SNS Blagoje Spaskovski

- U ime SNS i u lično ime, najiskrenije se izvinjavam gospodji iz Bora koju je Blagoje Spaskovski uvredio- objavio je Vučić večeras na tviteru. 



U medijima i na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kojem Spaskovski predvodi grupu aktivista SNS, koji pokušavaju da postave stranački transparent na ogradu jedne privatne firme i tom prilikom direktor RTB Bor glasno je vredjao zaposlene u toj firmi, koji su se protivili njihovoj akciji. 

"Marš odavde da te ne vidim više, vidi kako si ružna", doviknuo je tom prilikom Spaskovski jednoj ženi koja je zahtevala da aktivisti SNS ne postavljaju pano na ogradu firme.

VUČIĆ NA KONVENCIJI SNS U BORU: RTB Bor moramo da sačuvamo, to treba da bude razvojni projekat za čitav region!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
del

pre 8 godina

Bravo, Vucicu! To je vazno, inace je potpuno nebitno zasto je taj covek na tom mestu godinama, koliko je pokrao i zasto ga prati gomila afera. Smesna predstava.

komo

pre 8 godina

Lepo za izvinjenje a sad da se uvede i licna odgovornost. Taj direktorcic je drzavni sluzbenik i prima platu od nasih poreza. Kako ce biti kaznjen to me interesuje.\n

milan

pre 8 godina

Kad pocnemo da kaznjavamo one koje postavljaju takvu bolumentu na javne funkcije...

Posmatrac

pre 8 godina

Da li je premijer Vucic obavesten sta je izjavio veliki nemacki prijatelj Sojble ? Mislim da se prvi put svi gradjani Srbije slazu sa kreatorom nemacke ekonomske politike da treba procesuirati sve drzave koje se odmah ne ukljuce u borbu protiv utaje poreza i pranja para.. Verovatno sledeci Nemacku - Vucic ce tajkune i banakoide koji su nas pokrali poredjati uza zid. ( izvrsna vlast inicirati zakonodavnu ) Probuditi poreske vlasti,policiju i tuzilastvo. Dokazi postoje za sve pronevere, pljacke, prevare na nekada BEC-u ( Beogradskom eskontnom centru na kome su uzajamno banke jedna drugoj pozajmljivale pare ), na Beogradskoj berzi, u Centralnom registu, kod Komisije za HOV i svim belosvetskim off shore zonama., Trgovinskom (sada Privrednom sudu ) katastru , Arhivi Agencije za provatizaciji, Agenciji za osiguranje banaka arhivi : NBJ,NBS.Doslo je vreme da se budzetskoj kasi vrate pare koje su opljackane, da se ponisteipko 100 kriminalnih privatizacija,da se oduzme nezakonito stecena imovina u novcu i nekretninama i u sudskom postupku vrati savesnim vlasnicima i drzavi Sta reci o mentalnom sklopu ljudi koji su krali pare poreskih obveznika ( lazno su se deklarisali da su povezani s finansiranjem Crvenog krsta i drugih humanitarnih organizacija - sto je bila laz i paravan ) ? U sudskom postupku protiv tajkuna svedocenja advokata na sudu koji su im otvarali offshore komapanije u poreskim oazama ima tezinu - toalet papira.Dzaba im perika i honorar od evra 50.000,00.

aleksandar

pre 8 godina

nema nista ni ta gospodja ni mi od izvinjenja..nego..neka smeni i makne tog mamlaza,bivseg dinkicevca..inace je sns pun bivsih g17...\n

Saša

pre 8 godina

Spaskovski, sram da te bide i kao covekot i kao drzavjanin, srbije... Premijerot na srbija da ti obraz mije vo javnosta, SRAMOTA! Izlezi vo javnosta i licno se izvini na gospoza... Se nadevam deka si umna i skolovana licnost.\n

Trailovic milr

pre 8 godina

Sta da glasam Jer prvo daju pa posle trazu da im se vrate Sad se sudim sa drzavu koja je dala pomoc za poplavu 2014 a sada trazu daim se vrati kakfa taj pomoc ma dasam 5puta sam vise izgubijo a sada trazu to malo sto sam dobijo trazu da im vratim nemam vise poverenje u nikaku stranku jer sve ti obecava a posle drugo se okrene takvo dok neko dobiva glasoba zato necu za nikofa da glasam

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija