• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

06.07.2016

22:33

SKANDAL ŠEF NDNV BESAN ZBOG PROPALE KOMBINACIJE! Gruhonjić hteo da sam sebi dodeli državni keš!

Politika

SKANDAL ŠEF NDNV BESAN ZBOG PROPALE KOMBINACIJE! Gruhonjić hteo da sam sebi dodeli državni keš!

Podeli vest

Dinko Gruhonjić, predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV), pobesneo je jer mu je Ministarstvo kulture stopiralo kombinaciju u kojoj je pokušao na foru da uzme državnih milion dinara

Gruhonjić je kao predsednik jedne od komisija za dodelu budžetskih sredstava pokušao da novac dodeli svom NDNV, a kad je u tome sprečen, optužio je Vučića da je diktator!?!

Ministarstvo kulture nije dalo saglasnost za listu medijskih projekata koje je napravila komisija sa Gruhonjićem na čelu, na kojoj se između ostalog nalazio predlog da država isplati milion dinara njegovom NDNV za projekat "Novinari protiv diskriminacije".

Čist sukob interesa
Komisija kojom je predsedavao Gruhonjić dodelila je NDNV čiji je Gruhonjić šef milion dinara za internet projekat "Novinari protiv diskriminacije"
Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac

Ovo je očigledno Gruhonjića jako razljutilo, pa je na skupu "Podrži RTV" najprimitivnije izvređao Vučića i novinare pokrajinskog servisa.

- RTV danas vlada ljudski i profesionalni šljam! A njima komanduje netalentovani bivši novinar u pokušaju, najzloglasniji ministar informisanja u modernoj istoriji Evrope Aleksandar Vučić - odvalio je Gruhonjić.

Ministarstvo kulture i ministar Ivan Tasovac, podsetimo, prethodno je zatražio hitan sastanak sa članovima komisije, kojom je predsedavao Gruhonjić, zbog brojnih nepravilnosti koje su uočene.

"Komisija kojom je predsedavao Gruhonjić upravo je NDNV dodelila milion dinara za internet projekat 'Novinari protiv diskriminacije'.

Kroz razgovor sigurno bismo mogli da pronađemo odgovor na pitanje zašto je toliki novac dodeljen projektu koji predviđa trideset pet "istraživačkih i analitičkih tekstova", pošto ne znamo novinara koji za tekst na internet portalu dobije skoro trideset hiljada dinara", saopšteno je iz ministarstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 7 godina

Kada kradeš kriv je Vučić, kada ne kradeš kriv je Vučić, kada kradeš pa si uhvaćen, kriv je Vučić... Vučić je dobar začin" za sve vrste malverzacije izgovor zlata vredna" !!!

vlada

pre 7 godina

Ovaj bolje da je uzeo kukuruz umesto mikrofona!

Pavlović Dušan

pre 7 godina

Prava špijunčina. U jednoj emisiji je priznao da nije normalan. Čovek je pokvaren ali kao plaćenik mora da govori. Jednom rečju smrad

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija