• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.07.2016

15:25

OGLASIO SE I JANKOVIĆ: Osuđujem svako nasilje!

Politika

OGLASIO SE I JANKOVIĆ: Osuđujem svako nasilje!

Podeli vest

Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je danas, povodom incidenta ispred Skupštine grada Beograda, da osuđuje svako nasilje i protivpravnu upotrebu sile, te apelovao da se eventualno nezadovoljstvo bilo kim i bilo čim uvek izražava na dopuštene načine, primerene građanskoj demokratiji

Janković u pisanoj izjavi medijima podseća da je Ustavom garantovano pravo građana na mirno okupljanje i da je nasilje prema bilo kome štetno i kažnjivo.

Janković je pohvalio rad policije, "koja je do sada na pravilan i zakonit način postupala tokom protesta u Beogradu, koji se održavaju zbog nesankcionisanog nasilja prema zatečnim građanima i rušenja objekata u Savamali, pod fantomkama, u noći između 24. i 25. aprila ove godine".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 7 godina

PRETERAO SI U PODRZAVANJU OPOZICIJE I ZUTE PATKE,POSTAO SI PROVIDAN ZATO DAJ OSTAVKU I JAVNO SE PRIDRUZI ISTIMA A NE DA SE KRIJES.

miki delija

pre 7 godina

i tebe ce oni da procesljaju ti imas 3500 hiljada eura mesecno a zasto a posle treba redom onog milosevicevog punoglavca dacica pa palmu sve te lopove do istrebljenja i bajatovica koji ima 30000 eura mesecno a jadan narod nema da jede sve lopove skloniti silom ako ne budu hteli sami da se milom sklone dosta je bilo

da da da

pre 7 godina

Ima mnogo vaznijih i bitnijih stvari od rusenja nekih stracara.Zasto se tako ne dignu u demonstraciji za poostravanje zakona za silovanje i ubistva deteta.TO JE BITNIJE A NE  ZA NEKE UDJERICE\n

magda

pre 7 godina

Leteces ti vrlo brzo s tog mesta na kome uzivas kao beli medved pa ne znas sta ces od javasluka i nerada.Zato i podrzavas zutu patku jer ti 350hilj.dinara malo,apetiti su ti porasli kao i svakom supljoglavcu pa hoces jos koji evric od sponzora,prostitutko jedna.Gradjani ce traziti obnavljanje postupka oko onog studenta ubijenog u tvom stanu,tu nesto mnogo smrdi bas zato sto si se tako lako i nabrzaka izvukao.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17