• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

25.07.2016

17:30

ODGOVOR DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA SRPSKIM 'GEBELSIMA': Zašto se 'nezavisnim' drugovima i drugaricama od Vučića pričinjava Erdogan!

Politika

ODGOVOR DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA SRPSKIM 'GEBELSIMA': Zašto se 'nezavisnim' drugovima i drugaricama od Vučića pričinjava Erdogan!

Podeli vest

Apsolutno se slažem sa raznim nezavisnim drugovima i drugaricama koji su se, čuvši za izložbu "Necenzurisane laži", odmah setili Gebelsa

 


I treba, najbolji su mu učenici. Naročito onog njegovog učenja koje zahteva da "kada lažeš, laži naveliko i drži se toga". Pogotovo se drži i ne odustaj od laži kada te uhvate i kada ispadneš smešan. Zato su toliko podivljali ovih dana. Neko pokaže ništa drugo nego gomilu laži koje su o njemu objavljene, a oni koji su sve te laži plasirali odmah poviču: Evo ga! Gebels! Novi Erdogan! Tiranin! Diktator!

Povlašćeni dezinformatori

A zašto, da vas pitam? Zato što vas je uhvatio kako lažete? Zato što je pokazao da su vam noge kratke? Zato što ste objavljivali poluinformacije, neistine, bljuvotine - od broja mrtvih u poplavama do famoznog podruma u kojem, lično, Vučić plaća nekog narkomana da nešto priča?!? Zato što ste lagali za "Kolubaru"? I "Er Srbiju"?

(FOTO) LAŽOVI UHVAĆENI U LAŽI TRAŽE PRAVO JOŠ DA LAŽU! Istražujemo kome i zašto smeta izložba "Necenzurisane laži"!

Zato što se godinama utrkujete u katastrofičnim scenarijima po kojima ovde ništa ne valja, u kojima koliko sutra propadamo i nikada nećemo u Evropu i samo što, evo, nismo svi pomrli od gladi pošto nema nikakvog posla u Srbiji, a čak i ako ga dobijemo (posao), uz njega dobijamo pelene jer nas zli poslodavci neće puštati ni u WC?

Tanjug

To ste, gospodo koja sada urlate o novom Erdoganu, vi objavljivali. I u čemu je onda problem? Neko je to samo pokazao Srbiji, na jednom mestu, da vidi Srbija kako ste i koliko lagali. I treba da vidi! Zašto ste vi izuzetak, pa niko ništa ne sme da vam kaže ili pokaže? Čime ste zaslužili povlašćeni položaj, nedodirljivih dezinformatora?

Smetaju im njihove laži
Neko pokaže ništa drugo nego gomilu laži koje su o njemu objavljene, a oni koji su sve te laži plasirali odmah poviču: Evo ga! Gebels! Novi Erdogan! Tiranin! Diktator!

A vi ste upravo to. I to po svim pravilima koja je o vašem poslu definisao još Rože Mikeli u svojoj knjizi "Subverzija" objavljenoj u Francuskoj, otprilike u vreme kada se Vučić rodio (čisto da znate da ne bi pričali da je i on jedan od njegovih plaćenika).

SMETA MU ŠTO NEMA CENZURE! Janković: Da "eksponati" sa izložbe "Necenzurisane laži" uzmu put pod noge!

Prema tim pravilima, dezinformacija služi da: demorališe narod uzet za ciljnu grupu i da razjedini grupe koje ga sačinjavaju; diskredituje vlast, njene funkcionere, branioce, uopšte ugledne ljude na položaju; neutrališe mase kako bi se sprečila svaka opšta, spontana intervencija u korist vladajućeg poretka u trenutku kada manjina odluči da nenasilnim putem (ili nasilnim, što da ne, prim. aut.) preuzme vlast.

Gori od Erdogana

U tome je problem, zar ne? Neko se usudio da kaže šta zaista radite. I to za račun onih koji su izgubili izbore, ali bi ipak na vlast. Pa kada ne možete drugačije da se branite od činjenica, onda lažima. I povicima o Gebelsu i Erdoganu.

(FOTO) NECENZURISANE LAŽI! Pogledajte izložbu koju su naprednjaci priredili u beogradskoj galeriji Progres!

Na vašu žalost, neće to baš tako lako ići. Zato što ovde postoji dovoljno onih koji smeju da vas pogledaju u oči i kažu da lažete. I još više onih koji vrlo dobro znaju kakvi bi tek vi Erdogani bili da se, ne daj Bože, nekim slučajem vlasti dokopate.

Ovaj pravi je mala maca za vas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
taki

pre 7 godina

šta reći nego da treba svakog dana objaviti bar 10 ovakvih članaka da bi žuta elita bila saterana u ćošak- jer korist od njih nismo imali a oni su se od nas okoristili toliko da su nam skinuli kožu sa leđa...

Patriota

pre 7 godina

Њихова реч нема тежину, могу и даље да изигравају некакву елиту и да пишу против Срба и Србије, Вучића, Путина, добиће исти резултат, мизеран тираж и подсмех сваког нормалног Србина.

Neko iz mase

pre 7 godina

Ne razumem vas što imate većinu zašto vas toliko boli ono što kaže manjina? Kome se vi pravdate?

zato

pre 7 godina

nigde na svetu intelektualci ne vole coveka koji ima toliku podrsku naroda....svaki intelektualac smatra da je on taj koji je citavom svetu popio pamet i da treba da on vodi sve....bolest.....bolest......

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17