• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2016

21:31

ZORANA: Dačić radio najbolje što je mogao!

Politika

ZORANA: Dačić radio najbolje što je mogao!

Podeli vest

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da i dalje misli sve ono što je rekla o SPS, ali smatra da je lider socijalista Ivica Dačić kao ministar spoljnih poslova radio na najbolji način

- Ja i dalje sve ono što sam rekla o SPS, ja to stvarno mislim, kao što mislim da se Ivica Dačić trudio i radio svoj posao kao ministar spoljnih poslova na najbolji mogući način u teškom okruženju - rekla je Mihajlović za B92.

DAČIĆ: Razgovori traju, SPS želi u vladu!

Ona je istakla da je obaveza članova vlade rade koordinirano i kao tim, bez obzira na reakcije i na ono što neki interno misle.

- Nikada se nije desilo da u poslu, na primer koji ja radim, imam bilo kakav problem na primer sa ministarstvom spoljnih poslova - rekla je Mihajlović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 7 godina

mir,mir niko nije kriv....ljubav cveta.......lepo im rekao Toma da pevac koji kukurice zavrsava u loncu ....pa se ovo dvoje ucutalo samo da se dokopaju funkcije

mijat311

pre 7 godina

Dačić je simpatičan čovek i nemam ništa protiv njega,ali imam protiv nejasnih poruka.Šta ukazuju reči "radio je nabolje što je mogao".Čemu služi ta rečenica,pa postavite i mene i ja ću raditi koliko budem mogao.Valjda treba birati ljude koji bi mogli više.

Loznica

pre 7 godina

Očigledan primer gubljenja kontrole u izjavama svojih stavova.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17