• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2016

08:01

OBRADOVIĆ: Niko nije pominjao rekonstrukciju vlade!

Politika

OBRADOVIĆ: Niko nije pominjao rekonstrukciju vlade!

Podeli vest

Naprednjaci se, od formiranja vlade, nisu bavili predsedničkim izborima, izjavila je potpredsednica SNS Marija Obradović u intervjuu za "Politiku" i dodala da nije pominjana ni rekonstrukcija tek formirane vlade

Upitana da li su, pošto je priča o predsedničkim izborima pokrenuta odmah posle parlamentarnih, naprednjaci počeli pripreme za tu kampanju i ko će biti njihov kandidat, ona je odgovorila:

- Nismo uopšte razmišljali o predsedničkim izborima, ni o kakvim predlozima, niti o kampanji. Bavili smo se vladom.

Ona je napomenula da premijer Aleksandar Vučić - ni formalno, ni u neformalnim razgovorima sa funkcionerima svoje stranke - nije pominjao nikakvu rekonstrukciju tek formirane vlade, kako su to najavljivali neki mediji.

Obradovićeva je ukazala da je premijer Vučić formirao tim za koji misli da može da uradi ono što je zacrtano u ekspozeu, ali je dodala da je "vlada, kao i parlament, živ organizam koji, ukoliko se ukaže potreba, može da pretrpi promene u interesu ostvarivanja što boljih rezultata".

Upitna za izmene zakona o vladi i ministarstvima, najavljene u Vučićevom ekspozeu, iz čega bi se moglo zaključiti da će biti rekonstrukcije vlade, ona je rekla da je premijer pomenuo te izmene, ali nije detaljnije govorio o njima.

- Da ipak sačekamo i vidimo šta će biti predloženo - dodala je Marija Obradović.

Povodom incidenta koji je u skupštini imala sa poslanicom SRS Natašom Jovanović, ona je rekla da samo odgovorila na provokaciju, što, kako je istakla, "nije opravdanje".

- Znam da će sada, kada nekoga budem kritikovala, biti teže da mi se poveruje, ali ću i dalje insistirati na uzajamnom poštovanju i pristojnosti. Nisam mašina, čovek sam - dodala je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AHAHAHAAAA

pre 7 godina

Mnogi ministri su se ponadali a u stvari su bili samo odbor za docek Bajdena koji odlazi u istoriju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija