• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

23.08.2016

23:30

ZORAN MARJANOVIĆ SPREMA PESMU O JELENI: "Zagrli je Bože" uklesaće na nadgrobni spomenik na dan njenog rođendana!!

Politika

ZORAN MARJANOVIĆ SPREMA PESMU O JELENI: "Zagrli je Bože" uklesaće na nadgrobni spomenik na dan njenog rođendana!!

Podeli vest

“Zagrli je, bože” pesma je nastala dve nedelje nakon Jecinog ubistva, a stihovi će biti uklesani na Jecinom spomeniku na groblju Zbeg

Ovako u svojoj ispovesti četiri i po meseca od stravičnog ubistva i nedelju dana od rođendana pevačice Jelene Krsmanović priča njen suprug Zoran Marjanović.

Jelena, čije je beživotno telo pronađeno 3. aprila na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, 29. avgusta napunila bi 33 godine. Njen rođendan porodice Krsmanović i Marjanović obeležiće prisećajući se svega što su proživeli sa svojom mezimicom.

NOVI IMIDŽ ZORANA MARJANOVIĆA: Suprug brutalno ubijene pevačice na pomen došao s "novom" frizurom!

Tog dana, kako navodi Zoran, na groblju Zbeg, na mestu gde je Jelena sahranjena, biće postavljen i mermerni nadgrobni spomenik.

- Na spomeniku će pored njenog imena i prezimena, datuma rođenja i smrti biti uklesana knjiga u kojoj će se nalaziti deo pesme “Zagrli je, bože”, koja je specijalno napisana za nju i mene svega dve nedelje od njene smrti - priča Zoran.

JELENINO UBISTVO NIJE ZABORAVLJENO: Policajac dao Zoranu klimav alibi, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice!

Stihovi su, kaže, veoma emotivni, a pesma prava ljubavna.

- Naš dugogodišnji saradnik Saša Milošević napisao je ovu pesmu koja je bukvalno pesma o meni i njoj. Kao da je ja njoj pevam. Planiram da uradim melodiju i da dam nekom pevaču da je otpeva - priča Zoran.

printscreen

Što se tiče poslednje pesme koju je otpevala Jelena, velikih pomaka nema.

- Radim ja na toj pesmi, ali preteško mi je kada čujem njeno pevanje. Ne mogu da se pomirim sa tim da je nema - objašnjava on.

Ubistvo Jelene Krsmanović i dalje je misterija.

- Niko od nas ne gubi nadu da će se Jecino ubistvo brzo rešiti. Svakog dana čekam poziv gde će mi reći da je ubica uhapšen - kaže Zoran i dodaje da ćerka Jana i dalje pita za mamu.

Jelena Krsmanović je nestala 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči pošto se odvojila od supruga i ćerke da bi otišla na trčanje. Njeno telo pronađeno je posle dvadesetočasovne potrage u kanalu pored nasipa.

Policija je posle toga privela na saslušanje čitavu porodicu Marjanović, a Jeleninom suprugu određen je pritvor od 48 sati. On je podvrgnut poligrafskim ispitivanjima, nakon čega je pušten na slobodu. Takođe, ispitani su mnogi meštani Borče, međutim Jelenin ubica još nije otkriven.

Zoran Sinko

Zoran Marjanović kaže da je podneo tužbe protiv medija i portala koji su, kako kaže, vodili hajku na njegovu porodicu.

- Tužba je podneta i protiv onih ljudi koji su moju porodicu nazivali svakakvim imenima, protiv onih žena koje su htele da svojim lažima dođu do neke slave - naglašava Zoran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zombi

pre 7 godina

Samo da se pravi ubica pronadje I da svi nadju mir.

MM

pre 7 godina

Žena ti se bavila muzikom, pevala je, to ti je ostalo od nje. Njen glas, još uvek možeš da slušaš njen glas. A tebi je preteško da završiš njenu poslednju pesmu. Ne kažem da je lako, teško je, naravno. Ali mislim da tebe grize savest.

zombi

pre 7 godina

Zasto, ako je nije ubio ? Sta cete mu onda reci ? Mislite da je izvinjenje dosta ? Nase je samo da sacekamo izvestaj policije , jer mi nista ne znamo, a od mrvica vekna hleba ne biva. Zarad deteta zelja mi je da on nije, I da cerkica ima tatu pred sebe. A policija, sigurno sve zna samo cekaju.

MM

pre 7 godina

Zbog deteta bih i ja volela da nije on. Ali jednostavno je toliko neposrednih dokaza koji ukazuju na njega i porodicu. Prvi je da je bila utakmica na stadionu, iz Borče sam i znam da se odigrala utakmica tog dana u to vreme. Drugo, nema šanse da ti stojiš na onoj livadi i ne vidiš da ti neko ubija ženu. Pas je nanjušio trag ka glavnom putu. Da li znate koliko je udaljen nasip do puta i koliko bi nekome trebalo vremena da ženu otme ili ubije i pobegne? I taj glavni put je jasno vidljiv sa livade i nasipa, da je neko bio parkiran tu, video bi ga. Da ne nabrajam dalje... PRAVDA ZA JELENU!

Andja

pre 7 godina

Zali Boze ...toliko toga je receno u ovih 140- i kusur dana .. receno a nista konkretno nije ucinjeno ... Kad kazem konkretno ,mislim na to da je monstrum jos uvek na slobodi ., da pravda nije zadovoljena ako ce uopste ikad i biti ..

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

"Zoran Marjanović kaže da je podneo tužbe protiv medija i portala koji su, kako kaže, vodili hajku na njegovu porodicu." Zorane dragi nauci vec jednom ko su clanovi tvoje porodice( sada samo Jana i tvoj sin). Roditelji i brat su tvoja familija. O cemu ti dete govoris? Izjave u etar su rekle mnogo i besmisleno je kriviti ikoga sa stane.Sami ste svoju jamu iskopali i sada nema povratka. Porodicno nasilje je krivicno delo koje ne zastareva. Prikrivanje zlocinaca je krivicno delo. Utaja poreza je krivicno delo. Budi svestan svoje nesvesti. PRAVDA za Jelenu, Janu i Jeleninu mamu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija