• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2016

10:32

(VIDEO) KARIĆ U DIREKTNOM UKLJUČENJU U TV PINK: U maju se, ako Bog da, vraćam u moju Srbiju!

Politika

(VIDEO) KARIĆ U DIREKTNOM UKLJUČENJU U TV PINK: U maju se, ako Bog da, vraćam u moju Srbiju!

Podeli vest

Biznismen Bogoljub Karić izjavio je danas da planira da se maja iduće godine vrati u Srbiju i tvrdi i dalje da je proces protiv njega politički motivisan

Na pitanje sa kim je iz SNS u kontaktu, Karić navodi da nije u kontaktu ni sa kim iz SNS, ali podseća da su njegov brat Dragomir Karić i supruga Milanka poslanici. 

- Oni kontaktiraju sve to...ali što se tiče mog slučaja, tu se ne mešaju - rekao je Karić.

Viši sud u Beogradu obustavio je jedan od dva postupka koji se u Srbiji vode protiv Bogoljuba Karića zbog apsolutne zastarelosti dela. 

Međutim, u Tužilaštvu za organizovani kriminal kažu da i dalje vode istragu protiv Karića i saradnika u slučaju privatizacije "Mobtela" za proneveru oko 60 miliona evra. Dela obuhvaćena tom istragom zastarevaju 2017. godine. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robin

pre 7 godina

Tesko Karicu da sí od postenja i bez tadasnjega rukovodstva postigao sve to. To su pare opljackane od naroda.

Tijana

pre 7 godina

Hm, krivi smo sami. Bogatstvo je sticano pocetkom devedesetih, kada su otvorili banke i nudili veliku kamatu. Davali smo lovu nadajuci se bogatstvu. Inflacija je sve odnela. Tako nam i treba! Hteli zaraditi na lak nacin.

pc

pre 7 godina

E, ovi veliki privrednici i politicari svojataju Srbiju, moja Srbija, a pokradose I crno ispod noktiju. Idite vise od nas i Srbije sto dalje lopine I prodane duse. Pa ovaj je ojadio I Telekom I NIS sve preko svojih politicara.

exSer b

pre 7 godina

pc, tvoj komentar je jadan , bez i jednog dokaza, zlonameran, podal, ljubomoran. Karici su vrijedno radili i pravili pare dok si ti uzivao blagodeti socijalizma pa ti i to bilo malo pa si poceo lupati u serpe. Svaka cast Karicima, kamo srece da imamo mnogo takvih. Njemu ne treba Srbija da bi bio bogat. On pravi pare i u svetu. Iako sam menager na jednom od vodecih univerziteta na zapadu i poznajem finansije mogu reci ovo, daj meni milion ja cu ga potrositi a daj milion Karicima oni ce napraviti 5. Za razliku od tebe ja cijenim takve a ti da si sposoban pravio bi pare a ne valjao gluposti po internetu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17