• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.10.2016

16:38

PREMIJER VUČIĆ OTVORENO O NAPADIMA OPOZICIJE: Ranije sam se sekirao, danas sam navikao da budem kriv za sve!

Politika

PREMIJER VUČIĆ OTVORENO O NAPADIMA OPOZICIJE: Ranije sam se sekirao, danas sam navikao da budem kriv za sve!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je prestao da se nervira zbog kritika, jer je navikao na primenu dvostrukih aršina

On je, u izjavi novinarima u Senti, na pitanje da li očekuje napade opozicije, naglasio da se pre dve godine strašno sekirao. 

- To su ljudi primetili i rekli da pokazujem slabost i nervozu, a ja sam mislio da pokazujem razliku između nas i drugih, da nisu svi lopovi i kriminalci, onda kada sam se bunio za izveštaj o Zapadnoj Tamnavi i lažnih prijava o korupciji, gde je Svetska banka rekla da je sve u redu. To me je toliko pogodilo da sam svugde iznosio dokaze. Sada sam naučio na dvostruke standarde, da morate da budete krivi za sve - rekao je Vučić. 

On je ukazao da smo mi narod koji i danas slavi onoga koji je postao junak jer je 26 puta izbo ženu nožem i bacio je preko terase, a reč je o Aleksandru Obrenoviću i njegovoj supruzi Dragi Mašin, a mi pišemo knjige o ubici. 

VUČIĆ: Mnogi mediji i političari najbahatije i najprizemnije pritiskaju nezavisne državne organe!

- To je Srbija - konstatovao je Vučić. 

Takođe je ponovo spomenuo da se na javnom servisu nije moglo videti linčovanje glavnog i odgovornog urednika pre 15 ili 16 godina, zato što istina ne prija... 

- Nećete promeniti istinu time što ćete je staviti u fijoku. Možete reći da je odvratan Vučić, a super drugi, ali taj odvratni Vučić ima rast od 2,6 sa suficitom u budžetu, a oni su doveli državu do bankrotstva - rekao je Vučić i dodao da su to činjenice, koje možete voleti ili mrzeti, ali ostaju činjenice. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bogster

pre 7 godina

Pa takvu Srbiju su pravili kvazi političari, koji su to radili radi istog cilja, svi su je pljačkali. A Srbija i Narod su uvek njihov kukavičluk, alavost, i šlihtanje "velikim" plaćali životima koje su davali u besmislenim ratovima i bedi koja je nastupala posle tih "dobijenih" pravičnih ratova koje su vodili za druge. Zato Premijeru, nije lepo reći "To je Srbija"

lavica

pre 7 godina

Ali je isto i cinjenica da je gospodin Vucic gradjanin te iste Srbije koja ima svoju istoriju i pre njega i da on sam ne moze nista posebno uraditi bez gradjana Srbije.On stalno sebe istice i hvali kao da trebaju gradjani biti zahvalni do groba sto je on tu, a on je na celu Srbije zahvaljujuci gradjanima.Neke ne zaboravi.

Mile

pre 7 godina

Inace pre 5 oktobra prosecna plata je bila 50 evra. A usput budireceno i himna je bila Hej Sloveni. Pozdrav patriotama.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17