• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.10.2016

12:09

PREMIJER U VRANJU! Građani svečano dočekali Vučića u centru grada!

Politika

PREMIJER U VRANJU! Građani svečano dočekali Vučića u centru grada!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prošetao je danas centrom Vranja, a brojnim građanima koji su ga sačekali obećao da će država pomoći domaćim firmama koje trenutno imaju problema, među kojima je i kompanija "Jumko"

Premijer je građanijma koji su mu se žalili na situaciju u "Jumku", da, između ostalog, ne primaju plate na vreme, rekao da će se o tome razgovarati i u Nišu i tim povodom najavio formiranje zajedničke komisije.

Tanjug

Jedna Vranjanka se požalila premijeru da ne može da dođe do gradonačelnika kako bi mu iznela svoj problem.

- Postali su važni ljudi pa ne mogu da prime građane - rekao je ironično Vučić i preneo joj da već sutra ujutru ode kod gradonačelnika Slobodana Milekovića na sastanak.

Tanjug

Sa predsednikom vlade pozdravili su se i članovi Udružnja osoba sa paraplegijom, koji su mu poklonili umetničku sliku u znak zahvalnosti što, kako su mu rekli, pomaže bolesnima.

- Hvala, sve najbolje vam želim, držite se - rekao je Vučić pošto je primio poklon.

informer.rs

U Vranju su bili u ministri za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i privrede Aleksandar Vulin i Goran Knežević.

informer.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija