• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2016

13:49

DAČIĆ OBJASNIO DEMOKRATAMA: Mi smo vas vratili u život 2008, a ne vi nas!

Politika

DAČIĆ OBJASNIO DEMOKRATAMA: Mi smo vas vratili u život 2008, a ne vi nas!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i šef socijalista Ivica Dačić danas je u raspravi u parlamentu poručio da su socijalisti vratili u život DS, a ne obratno

Dačiću je tokom rasprave u parlamentu, Miroslav Aleksić (SDS) rekao da su njega "Boris Tadić i DS vratili u život", a Dačić mu je poručio da je SPS tada bila u poziciji da odredi da li će na vlast biti Koštunica i Šešelj ili Tadić.

- Prema tome nemojte da govorite da ste nas vi vratili u život - rekao je Dačić.

Kako je naveo, SPS 2008. sa PUPS-om i JS mogla je da bira ko će biti na vlasti.

- Bili smo samo Miodrag Rakic i ja kod Tadića te noći, nigde nikog nema. Mi smo vas vratili u život - rekao je Dačić.

Socijalisti su prethodni bili podrška manjinskoj vladi DS S a zatim su 2008. godine postali ponovo deo vlasti u dogovoru sa DS, nakon čega su Tadić i Dačić potpisali i Deklaraciju o političkom pomirenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samo pitam

pre 7 godina

A da se svi oni u parlamentu prestanu baviti sami sobom i prihvate se posla za koji su placeni?

nikola

pre 7 godina

E moje demokrate i tadicu, sta ste docekali. Tako vam i treba kad ste ove oziveli i sa njima surovali.

DUSAN

pre 7 godina

Bogu hvala prizvao si se malo pameti.E zamisli sad da je Vucic bio na vlasti koliko DS gde bi danas bili.Mozda bi nam i Njemci zavideli.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17