• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.11.2016

19:03

SLAVNI REDITELJ RAZBESNEO MOĆNIKE: Ratove na Balkanu inicirali Amerikanci da bi postavili NATO kao globalnu silu!

Politika

SLAVNI REDITELJ RAZBESNEO MOĆNIKE: Ratove na Balkanu inicirali Amerikanci da bi postavili NATO kao globalnu silu!

Podeli vest

Ratove u Bosni i Srbiji inicirale su SAD da bi njima uspostavile i učvrstile NATO kao globalni ofanzivnu silu

To je rekao Dejvid Rasel, umetnik i tvorac mnogih holivudskih hitova, u ekskluzivnom intervjuu koji danas prenosi portal Kaleidoskop.

- Ratove u Bosni i Srbiji inicirale su Sjedinjene Američke Države da bi njima uspostavili i učvrstili NATO kao globalni ofanzivnu silu. Razni oficijalni pseudoslužbeni razlozi za ove 'intervencije' bili su očito jalovo lažni, i tokom vremena na kraju i raskrinkani kao takvi- kazao je Rasel. 

On je rekao da su "ipak, kroz ovu nelegalnu i nemoralnu agresiju na Balkanu, Sjedinjene Države postigle svoj glavni cilj pozicioniranja NATO tako da sad služi kao udarna vojna sila na Bliskom istoku. Trenutni cilj im je Sirija, koja je tek ozbiljno teška greška". 

ČEPURIN ZAHTEVA PRAVDU: NATO da isplati 100 milijardi dolara odštete za bombardovanje Srbije!

Budući da je njegova supruga rodom sa prostora bivše Jugoslavije, Rasel je u intervjuu analizirao da li Holivud eks Jugoslaviju i Srbiju u svojim filmovima uglavnom prikazuje kao postojbinu zlikovaca. 

youtube.com

- Kada je reč o demonizovanju Srba, kultura SAD sebe zamišlja kao jedinu progresivnu moralnu snagu u svetu. Svaki čovek ili zemlja koja se protivi i odupire tom njihovom izopačenom idealu žigosana je kao neprikosnoveni neprijatelj.

PUTIN OBJASNIO FRANCUZIMA: Amerika je izazvala HAOS koji Rusija sad rešava!

Radije nego da prepuste rukovođenje svoje zemlje Sjedinjenim Državama i njenim saveznicima, Srbi su odlučili da se bore i ova, po meni opravdana i moralno ispravna akcija označila ih je trajno kao neumorne neprijatelje države.

Gledajući trenutni američki histeričan istorijski cilj da Ruse i Kineze označe kao nove 'loše momke', mislim da će Srbi u skorije vreme prestati da budu glavni izbor za holivudske negativce- kazao je Rasel.

DRAMATIČNO, RUSI I SRBI NA NIŠANU NATO: Šef vojnih snaga Alijanse Petr Pavel ponovio pretnje našoj zemlji!

LAVROV PODSETIO AMERE: Sad nas optužujete za Siriju, a zaboravili ste kako ste BOMBARDOVALI JUGOSLAVIJU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dusan

pre 7 godina

Rim i Engleska su nekada bile velike bivše imperije sad je na redu amerika

crni roko

pre 7 godina

Amerika je samo nabildovani bezmozgovni siledžija u službi Vatikana i City of London. Federalne rezerve Amerike FED(štamparija dolara i zlato)je od 1912.godine,u vlasništvu bankara iz Londona,koje od Kromvela kontrolišu jezuiti. Taj centar moći je vrh piramide(oko Zaratustre),koji nevidljivim koncima upravlja,mdelira i kanališe sve svere života ,više vekova unazad.Oni su uvek korak ispred svih,jer odredjuju pravila igre i "fabijanskim" metodama uvek ostvaruju ciljeve.Kao kad igrate društvenu igru "mic" i stalno imate "trakataljku".

englezii

pre 7 godina

Gresis covece ! Engleska i dan danas vuce sve globalne poteze ali glupi Ameri posto su pod njihovim tutorstvom samo dodaju ulje na vatru da se predstave kao sila mada su sada pukli ko cvrcak na suncu ! Nadam se da ce da plate svoju nadmenost jer ovakav zivot i nije neki zivot ! treba opametiti zlikovce da se povuku u "svoje granice" krvlju i genocidom ocrtane posto su zasluzili da im se seme zatre za sva vremena i njihovim tvorcima !

vlada

pre 7 godina

A šta je tu sporno? Redjati sve američke zločine od II. svetskog rata do danas .... dugo bi trajalo!

Toni

pre 7 godina

Poznat mi ovakv palez jos iz 91. Sve se vraca, dobro kazete,

Maja

pre 7 godina

Na žalost,Srbija će uvek biti u problemu zbog svog geografskog položaja.U sredini izmedju istoka i zapada.To se vidi i ovih dana.Razvlače nas na sve strane.

duška

pre 7 godina

Pa, ovo je jasno svakom ko nije slep i glup k'o tocilo! Razbucali SSSR pa se počeli širiti i šepuriti ko ćurani! Srećom, pa Rusija vaskrsnu,inače bi "milosrdni anđeli" leteli od jedne do druge države da ih "spašavaju" !!!

Milan

pre 7 godina

Svuda ima budala i teoreticara zavera, samo sto u normalnim drzavama oni ne vode drzavu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17