• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.11.2016

18:20

GRADSKI ODBOR SNP TRAŽI: Nadležni hitno da reaguju zbog krvoprolića na ulicama Beograda koje izazivaju migranti!

Politika

GRADSKI ODBOR SNP TRAŽI: Nadležni hitno da reaguju zbog krvoprolića na ulicama Beograda koje izazivaju migranti!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske narodne partije u Beogradu zahteva od nadležnih organa da hitno zaštite građane Beograda od agresivnih i naoružanih migranata koji izazivaju krvoprolića na ulicama našeg glavnog grada

- Danas su u centralnoj gradskoj opštini, gde svakodnevno prolazi hiljade građana Beograda, žena i dece, agresivni migranti započeli brutalnu tuču motkama i noževima u kojoj je jedan migrant smrtno stradao - konstatuje se u saopštenju SNP i dodaje: 

- Pitamo nadležne organe da li treba da čekamo da strada neki građanin Beograda, da bi opasni i agresivni migranti bili izmešteni iz centra grada, gde su od ulaza stambenih zgrada, parkova i haustora napravili legla zaraze i gde svakodnevno svojim agresivnim ponašanjem ugrožavaju žitelje Beograda?! - stoji u saopštenju.

Kako se navodi, 'Beograđani i svi građani Srbije više nemaju vremena za čekanje'. 

- Njihova bezbednost i životi su ugroženi zbog sve većeg broja migranata koji naseljavaju teritoriju naše zemlje, a među kojima se nalazi veliki broj terorista i opasnih kriminalaca koji su pušteni iz zatvora - ističe se.

- Gradska vlast treba da ukloni migante sa ulica i da zaštiti građane Beograda od bezbednosne i higijenske katastrofe koja preti našem glavnom gradu - zaključuje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Da li da to shvatimo da "nadležni" organi ne rade dobro svoj posao!? Vi iz SNP ste isto gradjani Srbije, pa ako "primetite" nešto sumnjivo, da li bi javili MUP da reaguje? Još bolje pitanje, da li možete da nam kažete kada će neko da skoči sa Brankovog mosta? Ili će te vi iz vaših kancelarija SAMO da kritikujete vlast, a kafa vam se oladila!

Dalibor

pre 7 godina

Dokle će mo više da trpimo i da se pravimo nemi nad svemu onom što nam migranti rade?

Branislav

pre 7 godina

Ovo nije ni prvi a ni posledni napad, narod nije zaslužio da se vlast ovako ophodi prema njima..

Bojan

pre 7 godina

Svi su se ogradili od njih samo se još uvek mi pravimo pametni

Rade

pre 7 godina

Ovi će ubrzo početi naš narod da zaskaču iza ćoška...

Stefanović P

pre 7 godina

U pravu su. Jer će nam migranti doći glave, ali bukvalno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17