• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

12.12.2016

21:13

UDARNA VEST HRVATSKIH MEDIJA: Vučić pobesneo na Zagreb!

Politika

UDARNA VEST HRVATSKIH MEDIJA: Vučić pobesneo na Zagreb!

Podeli vest

Hrvatska je blokirala otvaranje poglavlja 26 u pregovorima Srbije i EU, a hrvatski mediji ističu da je premijer Vučić "pobesneo na Zagreb"

"Dosta je hrvatskog iživljavanja, povucite blokadu ili odlazim!’ Vučić pobesneo na Zagreb, preti bojkotom sastanka s vladama Evropske unije", piše "Jutarnji".

Oni ističu da su srpski mediji kao udarnu vest na svojim portalima preneli blokadu, kao i da je vest objavljena "kao udarna s naznakom HITNO".

VUČIĆ U ZNAK PROTESTA NAPUSTIO BRISEL: Premijer Srbije bojkotuje međuvladinu konferenciju, avionom se vraća za Beograd!

"Jutarnji" tu navodi da je Vučić otišao u Brisel, prenosi njegove izjave, kao i izjave šefa diplomatije Ivice Dačića. 

"Hrvatska blokirala Srbiju, Vučić poludeo: Dosta hrvatskog iživljavanja", glasi naslov portala "Indeks". 

Oni vest o blokadi drže na naslovnoj strani sajta, ali ne kao udarnu vest, dok je na portalu "Jutarnjeg" novi problem u odnosima Srbije i Hrvatske glavna vest. 

Udarna vest je i na portalu "Večernjeg" na kojem ima i oznaku "vanredna vest – poglavlje 26", a naslov glasi: "Vučić preti bojkotom međuvladine konferencije s EU: Ako Hrvatska nastavi blokadu odlazim iz Brisela". 

"Vest je u većini beogradskih elektronskih medija i portala dnevnih listova objavljena kao udarna", piše "Večernji". 

Portal "24 sata.hr" ističe da je "Vučić zapretio: Hrvatska blokira poglavlje 26, bojkotovaću konferenciju EU".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad

pre 7 godina

Bednici, izopaceni kompleksasi kao i ovi bolesnici u eu, koji nece da vide fasisticku ndh, BOJKOT SVEGA HRVATSKOG....

cobe

pre 7 godina

Da li se taj bojkot odnosi i na udzbenike iz istorije koje nam ustase pisu ?

Igor

pre 7 godina

Malo teže, sve smo im prodali, čak je i Soko Štark njihov!

Gordana

pre 6 godina

Nije im Vucic prodao nista. Sve je to njima prodato u vreme vladavine Borisa Tadica i Vuka Jeremica!

Darko

pre 7 godina

Ma koji kompleks,pa Vi ste jedan isfrustrirani narod pun kompleksa.Kako moze narod sa 700 km prelijepe obale,1000 otoka,zemlje u koju dolazi milijun turista godisnje,tri puta vecom placom od vase,nogometasima koji igraju u najjacim europskim klubovima biti ljubomoran na Vas.Bas ste smijesni.

Banatko

pre 7 godina

400km od toga je srpsko, a 300km italijansko. Pre ili kasnije, ali bolje sto pre. Cak i islamisticke glavosece su civilizovanije od vas.

SRBIJA

pre 7 godina

Srbija je bila kraljevina i carevina dok ste vi bili Austorugraski konjusari klozetari o kom ti sportu pricas slepce.U kom sportu ste nas pobedili nekada ,nikada ni u jednom sportu vaterpolo,kosarka...Ja koliko znam srpski fudbaleri igraju u mnogo boljim klubovima od vasih,reprezentacija je salba ali i tako ste nas jedva dobili.A setite se 1999 godine kako je bilo...Od fasista Srbija da ima koplekse hahahahah pokrite se usima dizete spomenike fasistima i crtate"svastike" po terenima.A ti "OTOCI" su vasi jedino ako te neko nokautira pa ti izadje otok .

Mirko

pre 7 godina

A da kažeš nešto konkretno? Đoković godinama broj 1, Crvena Zvezda bila Svetski i Evropski klupski šampion, Fudbaleri Srbije omladinski prvaci sveta, Košarkaši su 20 godina na svakom takmičenju na postolju za razliku od vas kojih nigde nema. I na kraju šta vam vredi more kad NE ZNATE DA IGRATE VATERPOLO!!!!

Mile

pre 7 godina

I neka je napustio konferenciju,dokle vise ucijene od strane hrvatske,ma i ne treba nam eu uostalom! Svaka cast premijeru,odrzo je rijec i otiso.

DS

pre 7 godina

Rvati nisu svjesni da upravo rade ono sto Srbiji odgovara,otezanje,rastezanje,glumatanje i kupovinu vremena dok se u svijetu stavri mijenjaju gotovo filmskom brzinom a vrijeme ne radi za liberalno-globalisticke fasiste i EU. Vucic treba da nastavi sa ovom igrom,mi se pravimo kao da hocemo da udjemo u EU,a oni se prave,kao da hoce da nas prime. A,znamo da nikada necemo uci u EU jer nikada necemo predati KosMet,odreci se Rusije i uci u NATO. A,sta je Rvacka dobila od ulaska u EU?Skoro nista,osim sve vise otvorenih javnih kuhinja i sve vise prevrtaca kontejnera.

pa idite

pre 7 godina

u Hrvatsku na more....lepo je Djujic rekao.....

igor

pre 7 godina

ja zadnji put letovao tamo u nov.92. kanda cemo opet...

pa idite

pre 7 godina

blago tebi....ja zimovao(brrrrr..) od novembra "91 pa do kraja....dace bog...

Belal

pre 7 godina

Vi ocete u rusiju i aziju a tamo kila piletine 50 dinara.jaje 3 dinara.svinja 60 dinara I ovako radite za najnižu placu

bogster

pre 7 godina

Daj te im nek šire "Ideu", daj te im nek Todorić kupuje zemlju po Vojvodini, daj te im nek kupuju naše uljare, daj te im svoje žene i decu, hoće li neko od ovih političara, shvatiti da ustaša ostaje ustaša.

amigo

pre 7 godina

udariti po dzepu,,,bojkotovati njihove proizvode i firme koje su kod nas otkupiti,,,

Feniks1

pre 7 godina

To je Hrvatsko pravo da blokira ako hoce i ima razloga . I Slovenija je Hrvatsku blokirala ranije. Blokiranje je civilizovan vid demokratije . Nisu Hrvati uveli poglavlja i vaze za sve . Ako vi udjete u EU , i vi mozete blokirati nove clanice .

nema potrebe

pre 7 godina

mi ce mo vas blokirati (isto demokratski) da ne izdjeteposto sledi raspad EU...

vitez

pre 7 godina

Jeste baš, Krvati su civilizovani i to pokazuju i na čokoladicama.

Mirko

pre 7 godina

Feniks, koliko gluposti ti izrece u tri recenice?

Miroslav

pre 7 godina

Volim ja što ste vi blokirali SRBIJU. Jer nije mesto SRBIJI u toj nakaradnoj tvorevini eU. eU je teški bolesnik u fazi raspadanja

Nikita

pre 7 godina

Dr Seselj je dao najbolju definiciju porekla kroata. Ko razume, shvatice.

grof vronski

pre 7 godina

Najtačniju definiciju o Hrvatima, ipak, dao je Jovan Dučić ! Dok i Hitlerovu o najpoganijoj naciji na svetu, ne bi trebalo ignorisati. Za njih je tor i jaki čobani.....

Nikita

pre 7 godina

Slazem se...koja god definicija, nicega ljudskog za njih, kroate, u njima nema. By the way, pocetno slovo "k" je u ovom slucaju ispravno pisano malim slovom, mada, nema na svetu tako malog slova, kojim bi se znacenje onog sto ona odredjuje dovoljno umanjilo u skladu sa "nistavilom" onog sto odredjuje...uz izuzimanje onih koji su kao ljudi, usamljeni primeri u moru nistavila.

viki

pre 7 godina

Hvala Hrvatima ,nastasvite tako! A Vucicu gledaj Srbiju i njene gradjane,,mani se antihrista kakav EU kakav Brisel

DUSAN

pre 7 godina

Sve sto je Hrvatsko treba bojkotovat.I Srpski turisti dobro neka razmisle gde ce ljetovat.Dosta je bilo, to je najgora nacija koja postoji u svijetu, ako se ta stoka moze nazvat nacijom.

HRVAT

pre 7 godina

bando cetnicka. ...sa Ustasama imate posla....nece biti lako..\n

Miroslav

pre 7 godina

Kad pričaš o ČETNICIMA onda moraš da ustaneš. DRAGOLJUB MIHAJLOVIĆ i ČETNICI su odlikovani od ŠARLA DEGOLA i TRUMANA. A vi cronjani ste mogli samo biti odlikovani onim nacističkim križićem. I zato ćuti tamo u toj NJEMAČKOJ septičkoj jami zvana cro......

marko

pre 7 godina

Hrvatska je standard i kljuc ulaska srbije u eu. Jel mozes zamisliti. Mislim da je ovo najnize sto smo pali na lestvici dostojanstva. Cak je za dlaku nize od onoga sto nam rade sa kosovom.

CICKA

pre 7 godina

поздравио вас је све Меша Селимовић који је лепо једном о томе нешто рекао , и он се ишчуђавао али он се стално и наново ишчуђавао необајашњивошћу поступака људи , ово није необјашњиво , ово је веома објашњиво као и све остало и свих осталих поступака који долази са тих страна , на жалост таква им је "доктрина" и склоп мозга у односу на друге , навикло се то кроз векове на бахаћење и то некажњено

Djole

pre 7 godina

Razlog za blokadu je više nego smešan,tako da je prema nama ponovo na delu,štap i šargarepa,a tako će biti do kraja pregovora ako do kraja uopšte dođe!Hrvatska samostalno ne bi mogla ni jednosmernu ulicu da blokira,a ne Srbiju,da nije tako instruisana,od naših "velikih Evropskih prijatelja" i velikog brata preko bare!Legitiman vid borbe protiv komšijskog zevzečenja,je potpuni bojkot Hrvatskih proizvoda i kompanija u Srbiji,a znate kada će to da se desi?Na sveto nikad,za to je potrebno da se bar dva Srbina slože!!!

Miki

pre 7 godina

Hajde sad da pokazemo da smo bar u necemu slozni!!!bojkot hrvatske robe..........

lala

pre 7 godina

@Feniks1 Slovenija je blokirala hrvate zbog debilnog ponasanja pojedinaca koji su se ustaski ponasali.

Miroslav r

pre 7 godina

Ma šta će nam takva eu kad je u njoj endehazija. To je isto kao kad bi jevreji tražili da se pridruže trećem rajhu.....

Janko

pre 7 godina

Uh Sladjo, ubode ga u pravo mesto! - Ti pokatoliceni Srbi su najgori, ne zato sto su zlo, vec zato sto su kukavice i nevernici. Oni ce na kraju i same hrvate da izdaju, treba stvarno obelodaniti listu njihovih proizvoda i bojkotovati. Zasto da ih finansiramo a oni nam rade o glavu, upravo tim nasim parama. Najveca je istina ta da oni ne mogu da dobiju upalu mozga, jer kad-tad ce im se obiti o glavi to njihovo zezanje. Nije Cercil dzaba dao definiciju: - "Hrvati to rade ne zato sto su hrabri, vec zato sto se nicega ne stide".

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija