• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.01.2017

23:05

PREMIJER TRUDO PROTIV TRAMPA: Svim izbeglicama poželeo dobrodošlicu u Kanadu!

Politika

PREMIJER TRUDO PROTIV TRAMPA: Svim izbeglicama poželeo dobrodošlicu u Kanadu!

Podeli vest

Kanadski premijer Džastin Trudo večeras je poručio žrtvama progona, terorizma i rata da su dobrodošle u njegovu zemlju

- Svim koji beže od progona, terorizma i rata, Kanadjani će vas prihvatiti, bez obzira na vašu veru. Različitost je naša snaga- napisao je Trudo na Tviter i Fejsbuk nalogu, uz haštag "Dobrodošli u Kanadu"

Američki predsednik Donald Tramp danas je do daljeg zabranio ulazak u zemlju sirijskim izbeglicama, a tromosečna zabrana izdavanja američkih viza uvodi se za državljane Irana, Iraka, Libije, Somalije, Sudana i Jemena.

Odluka predsednika SAD našila je na kritike iz više zemalja.

ZAPALJENA DŽAMIJA U TEKSASU: Pretvorena u pepeo dan pošto je uvedena zabrana ulaska muslimana u SAD!

POČELA PRIMENA TRAMPOVOG KONTROVERZNOG ZAKONA! Pet Iračana i Jemenac sprečeni da polete za Njujork!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 7 godina

Nije to na misice nego na ravnotezu...a cisto sumljam da ce uspeti da je odrzi kada se izbeglice pomesaju sa kanadanima i pocinju da ih tuku i silovaju...ali dobro...njega niti njegovu decu nece...tako da ga boli uvo...vazno je da dobije glasove platu koja ide uz to..a sta ce biti posle njega nije njemu bitno...bas je pametan

mile

pre 7 godina

Ovaj pametan ko Merkel, vec vidjeno,lupis i ostanes ziv.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija