• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2017

13:09

ŠEŠELJ SPREMAN ZA PREDSEDNIČKE IZBORE KAO ZAPETA PUŠKA: Čekam Vučića u TV duelu u DRUGOM KRUGU!

Politika

ŠEŠELJ SPREMAN ZA PREDSEDNIČKE IZBORE KAO ZAPETA PUŠKA: Čekam Vučića u TV duelu u DRUGOM KRUGU!

Podeli vest

Predsednik SRS i kandidat te stranke za predsednika Srbije Vojislav Šešelj izjavio je danas da ne očekuje fer izbore, ali da je spreman za borbu

 

Šešelj je za Istinomer rekao da se u opštinskim odborima SRS već vrši instruktaža članova biračkih odbora "u cilju čuvanja volje građana i izbornog rezultata". 

On je rekao da neprekidno insistira na TV duelu sa premijerom Aleksandom Vučićem.

- Videćemo da li će on biti naprednjački kandidat za predsednika. Ako bude, neće moći izbeći TV duel u drugom krugu gde ću mu biti protivkandidat - rekao je lider radikala i dodao da bi voleo, što se tiče prvog kruga, da se organizuje što više sučeljavanja predsedničkih kandidata.

- Nije tačno da ne napadam Aleksandra Vučića. U Narodnoj skupštini niko argumentovanije i stručnije ne napada Vučićevu politiku od nas srpskih radikala. Ponašamo se ozbiljnije i odgovornije od svih ostalih koji ga kao napadaju - kazao je Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Falko

pre 7 godina

Kad moze tramp mozes i ti veljo. Doslo vreme da vladaju nenormalni ljudi iskoristi priliku.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Oduvek sam glasao za stranke koje su okrenute svojoj naciji i državi. Pošto imam samo jedan glas uvek sam sebe "delio" pa sam kod predsedničkih glasao za jednog kandidata a na parlamentarnim za drugog. Pokušavao sam da napravim neku ravnotežu. Šešelju, medjutim, uprkos tome što je principijelan, obrazovan i hrabar nacionalista, više nikada neću dati svoj glas. Na jednim predsedničkim izborima, dok je neopravdano bio zatočen u Hagu, za predsedničkog kandidata je odabrao svoju suprugu. I pored toga što nemam mišta protiv ove gospodje /naprotiv, ona je iz mog mesta/, shvatio sam da su lični interesi, čak i ovom neverovatnom čoveku, daleko iznad opštih. Nekako sam se u tom momentu, sa tugom, setio one prelepe rečenice sa kojom su Radikali uvek nastupali a koja glasi "Srbija je večna dok su joj deca verna".

Aleksandra

pre 7 godina

Trebao je od tamo dati poverenje nekom pa da ga; izda ko vuCko i nikolic jes ti i bistar

miloš

pre 7 godina

Samo si nam ti još falio i tvoja rešenja, nakon kojih su Srbi masovno napustili svoja vekovna ognjišta.

lale

pre 7 godina

Pojedinci.Bosko i Seselj bi samo tv duele.A presecanje vrpce, otvaranje auto puta ,fabrike to ostavljaju Vucicu.Oni bi ako moze samo na tv.Ako moramo silom da placamo nemoramo silom da gledamo njihove gluposti.

Levcanin

pre 7 godina

Gospodine Seselj Srbija nije ni Kraljevina niti Vojvodstvo,Srbija je republika.Na izborme se nece birati Kralj niti Vojvoda vec Predsednik. Nije nam potreban bukac,ulizica ni lopov,vec covek koj ce biti prima i cenjen na sve cetiri strane sveta.Vidi dali ispunjavas neki od ovih uslova.Ko ovo ispuni bice Predsednik.

Ahah

pre 7 godina

Vojvodo rasturi ovu korumpiranu bandu krv popise narodu sram ih bilo samo lazu u tome su jedno dobri vratili su nas 1000 godina unazad!

asid

pre 7 godina

Vojo, neće ti Vučić biti protivkandidat na predsedničkim izborima nego kum Toma i pobediće u prvom krugu, menjaj laufera, pogrešno te izveštava!

asid

pre 7 godina

Toma je dobar srpski domaćin a Srbiji je potreban baš takav čovek koji nikad ništa neće uraditi protiv svoje otadžbine, Srbija je već previše imala strane Predsednike, uglavnom hrvate; Josip koji je pobio više srba nego njegov najbolji drug Adolf, Boris koji je opljačk’o i otpustio stotine hiljada srba, koji su srbima i Srbiji donosili samo ogromne štete i nevolje!

asid

pre 7 godina

Toma je dobar srpski domaćin a Srbiji je potreban baš takav čovek koji nikad ništa neće uraditi protiv svoje otadžbine, Srbija je već previše imala strane Predsednike, uglavnom hrvate; Broz koji je pobio više srba nego njegov najbolji drug Dado, Francetić koji je opljačk’o i otpustio stotine hiljada srba, koji su srbima i Srbiji donosili samo ogromne štete i nevolje!

Apis

pre 7 godina

HA HA kakv agent provokator DB pseudonim: Magistar. A sta ako ne dodje do drugog kruga.. STA CEMO ONDA korisni idiote. Vecita opozicija.

Jovan

pre 7 godina

Jedva cekam da ga Seselj spusti na njegovo mesto u tv duelu l.

David

pre 7 godina

Svi obecavaju sve pre izbora i posle igraju kako drugi sviraju, samo SRS samostalno izlazi i dosledna je usvojoj ideologiji. Uz Voju do pobede!!

Marko Petkovic

pre 7 godina

Drzavnicki. Predsednicki. Jasno i koncizno. Buduci predsednik Srbije. Vojislav Šešelj !

Nina

pre 7 godina

Argumentima on najbolje daje na znanje kakav je čovek.Ozbiljan, pametan i odgovoran. Vojislav Šešelj.

Sale

pre 7 godina

Komedija po ko zna koji put.Dalje je sve suvisno.

lilit

pre 7 godina

AV kao i Milošević, nikada neća na duel da izađe, već samo gde je monolog u pitanju!!!!

Nenad Ristic

pre 7 godina

Vojislav Šešelj je čovek koji je dokazao da je spreman na žrtvu.Naš narod to itekako zna da ceni. Ulazi u drugi krig 100% a posle je sve moguće.

dejan

pre 7 godina

PAMET,OBRAZOVANjE,DOSLEDNOST,ZDRAVA IDEOLOGIJA,HRABROST, DOKTOR VOJISLAV SESELj.

miljan

pre 7 godina

Oј народе Српски божија је воља водиће нас војвода из Поповог поља . живела Српска Радикална Странка живео Војислав Шешељ до победе

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17