• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2017

10:30

VULIN ODGOVORIO HRVATSKOM MINISTRU ŠTIRU: Sad znamo šta misle ustaški sinovi, EU da spreči povratak fašizma!

Politika

VULIN ODGOVORIO HRVATSKOM MINISTRU ŠTIRU: Sad znamo šta misle ustaški sinovi, EU da spreči povratak fašizma!

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da posle napada ministra spoljnih poslova Hrvatske Davora Štira na Srbiju "sada znamo šta misle ustaški sinovi"

Vulin je, u izjavi dostavljenoj Tanjugu, naveo da je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović rekla da je "Hrvatska nastala kao rad ustaških i partizanskih sinova".

- Nadam se da će EU imati snage da spreči povratak fašističke ideologije i tako zaštiti Evropu ako već nije uspela Hrvatsku - poručio je Vulin.

Štir je juče ostro kritikovao ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića zbog njegove izjave da je hrvatski kardinal Alojzije Stepinac ratni zločinac i istakao da je odbio njegov predlog za bilateralni susret.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan Jankovic

pre 7 godina

Ne volim Vulina da vidim ni da ga cujem . Retko antipatican tip koji se uvek nadje pozvanim da nas svadja sa susedima ...

ANTE BAN

pre 7 godina

Ova izjava nas je pogodila i ošinula poput groma! Teško nama- Hrvatima- pada kada nam kritike daje jedan od par najuglednijih evropskih ministara!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Зашто наш Министар "Рада"... - "ради" посао Министра спољних послова ? Ваљда зато што нам Министар Спољних послова..."ради" ... - председничку "кампању"...?!

Dragojlo

pre 7 godina

Vuline od starih neprijatelja nikad novih prijatelja!!!

baltazar

pre 7 godina

Milane Jankovicu komentar ti nije na mestu! Hrvati uzdizu ustase koljace dece i po tebi nesire mrznju a vulin nas svadja sa susedima to jest komsijama da nije smesan komentar bio bi zalostan! Slobodu izrazavanja imaju i ministri!

Ronald kramp

pre 7 godina

srpski ministar rada da spriječi povratak fašizma?to je nemoguća misija. To mogu samo velike sile,kao i pre 70 godina. n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija