• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.03.2017

11:05

STEFANOVIĆ: Žrtve heroja ne smeju biti zaboravljene!

Politika

STEFANOVIĆ: Žrtve heroja ne smeju biti zaboravljene!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odao je danas poštu pripadnicima MUP-a poginulim tokom bombardovanja 1999. godine, poručivši da žrtve heroja koji su dali svoje živote da bi Srbija bila bezbedna, stabilna i sigurna ne smeju biti zaboravljene

- Obeležavanje 18-godišnjice od NATO agresije na našu zemlju prilika je da se setimo 167 heroja iz redova policije koji su dali svoje živote da bi Srbija bila bezbedna, sigurna i stabilna. Ovo je prilika da opomenemo sve građane Srbije na žrtvu koju su oni pružili da bi smo imali slobodu u kojoj danas uživamo - rekao je Stefanović. 

Stefanović, koji je položio venac na spomen ploču poginulim pripadnicima MUP-a u Ulici Kneza Miloša, istakao je da se ti ljudi nisu plašili za svoje živote i da su ponudili najvrednije što imaju voleći Srbiju i učeći sve nas kako se voli zemlja i kako se za nju bori. 

Dodao je da osim sećanja na ove heroje, moramo pokazati i brigu za njihove porodice.

- Danas Srbija bije neke drugačije bitke. Danas se u Srbiji borimo za više radnih mesta, za jaču ekonomiju, za političku i drugu stabilnost. Hoćemo da pokažamo da je Srbija mesto u kome se može dobro živeti, da naša zemlja hoće da bude garant stabilnosti ne samo za svoje građane, već i za sve države regiona - poručio je ministar policije. 

Zato nam je, kako je dodao, važno da ovo sećanje prođe na način da pokažemo poštovanje prema žrtvama, ali i da ukažemo da Srbija može i mora da ide snažnije napred. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Relja

pre 7 godina

Postovanje zrtvama. Srbija ne sme i nikada nece zaboraviti.

Becarusa

pre 7 godina

Mnogo je zrtava odnelo bombardovanje 1999. godine. Junaci koji su dali zivote za nas i nase potomke ne smeju biti predati zaboravu. Vecna im slava i hvala!

ivanjan

pre 7 godina

sećanjem pokažimo poštovanje prema žrtvama,i porucimo da Srbija može i mora da ide snažnije napred.

Gaga

pre 7 godina

Pali heroji su dali za Srbiju ono što je navrednije, svoj život, to ne smemo nikada zaboraviti.

Nada

pre 7 godina

Moramo ih pamtiti i otrgnuti od zaborava.Da se uvek priča kako je NATO zločinci ubijali srpske civile.

shone

pre 7 godina

Neka im je laka zemlja i da se nikad ne zaborave.

stefan

pre 7 godina

Srbija nikada nece zaboraviti NATO agresiju i sve nevine zivote koje je NATO pobio.

Goca

pre 7 godina

Ni porodice stradalih pripadnika MUP-a nesmeju biti nikad zaboravljene!

Milorad

pre 7 godina

Ne smemo zaboraviti stradanje srpskog naroda , i ne smemo nikad ući u NATO-

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17