• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2017

21:14

KRVNIK HARADINAJ PRETI RATOM: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što Hrvati!

Politika

KRVNIK HARADINAJ PRETI RATOM: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što Hrvati!

Podeli vest

Ratni zločinac Ramuš Haradinaj po sletanju na aerodrom u Prištini zapretio je Srbiji ratom!

- Ako oni u Beogradu misle da mi Albanci brzo zaboravljamo, varaju se. Albanac ne zaboravlja i mi smo mirni narod, ali na Albanca ne možete da gazite. Mi moramo da pokažemo mesto neprijatelju Srbiji i treba da uradimo onako kako je uradio Hrvat - kazao je Haradinaj okupljenima.

On takođe tvrdi da "ko god je živeo sa Albancima, taj nikada nije patio", dodajući da su Albanci "poštovan narod".
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
komita

pre 6 godina

albanci su najkukavickiji narod na planeti !!! koji rat koju bitku ste vi ikada dobili sako jada. uvek podmuklo i uvek u gomili sa nekim iza vas pa i tada ste sluzili kao meso za odstrel. samo tada kada je neko jak iza vas da vas stiti pa i tada sa gacama punih izmeta !!! bednici n

miiki

pre 6 godina

Ajde rodjace vise,pa ja vas cekam od 99 te,i tebe i sve na gomilu zajedno sa amerima,

nada

pre 6 godina

Sta albanci mogu uraditi nego sve na prevaru !!!!!!!!!! Nadam se i cvrsto stojim uz makedonski narod koji se mora izboriti za svoju zemlju i ocistiti je od gamadi po svaku cenu !!!!!!!!!!!! Haradinaj, Taci Rama i drugi moraju odgovarati makedonskom narodu a i srpskom !!!!!!!!!!!!!!! Dosta je Amerike i EU koja svuda seje krvoprolice !!!!!!!!!!!!

Angel Mk

pre 6 godina

Tako je gospodjo Nada,slazem se probudimo se i ocistimo nase svete zemlje od smece albansko,kod nas je pocelo i treba,sto se mene tice nek pocne i na jugu srbija i tako da gi resimo sa obe strane pozzz

Sasa

pre 6 godina

A sta sada?nisu vise Srbi o.i koji su uzrok problema posto smo prodali kosovo siptarima kao sto si posao u neki tvoj drugi komentar?!sram te bilo...idi na ulicu brani makedoniju mesto.da pises tu komentare kojim se cas ilizujes cas vredas Srbe...junace.

Aleksandar

pre 6 godina

37.motorizovana brigada ceka poziv da se vrati na svoja ognjista. SRBIJO PROBUDI SE.

Pg

pre 6 godina

O čemu ti pričaš,bolje naoružanje imaju od nas,imaju podršku amerike i evrope i najmlađa su populacija u evropi.A mi...

mak

pre 6 godina

Ma kakvo naoruzanje nece im nista pomoci ,to su vazali Eu i Nato.Pravoslavni narode ujedinise i oteraj taj gamad treba nam izlaz na Jadranu.Ili ako to nije lijek ondao dsecite hiruski .taj deo nasega tjela posto se bolest siri i nema nam spasa.

Misa

pre 6 godina

Nama ces da pretis, kretencino! Naci cemo te kad tad, a onda te nece biti, ubico dece!!

crni

pre 6 godina

Moze li jedan na jedan moze i dva na jedan, kada god hocete braco Haradinaj.\ni mi Srbi imamo pamcenje, datu rec nasu besu ali se ne hvalimo i nadasve  slavnu i na koju se ponosimo, istoriju.\nu istom periodu niste se bas pokazali kao prvenstveno ljudi cak sta vise uglavnom je bilo vrlo problematicno ponasanje .....\n

perica

pre 6 godina

Kad nam se ovakav slinjavi ruga onda stvarno nevreddimo !

mirko

pre 6 godina

Ovoga puta nije ti pijani Jeljcin na vlasti, ima da lete krstarece rakete....

sveznadar

pre 6 godina

naletet ce na metak kada se ne bude nadao.glumi frajera a zavrsit ce ko i neki ovde.

Dragan

pre 6 godina

Srbi iz Sarajeva ČEKAJU POZIV PATRIJARHA U SVETI HRISCANSKI POHOD, VRAĆAMO I DRAC, SKADAR...

hamdo

pre 6 godina

Klosaru Siptarsko Albanski neznas ti nista neznas koja ti je vera i koje si veroispovijesti samo znas da huskas i da ratujes lako ti je kad te drugi naouruzava i daje mogucnost a to jesu ameri prokleti bili pazi sta radis nije srbija sad koja je mozda nekad bila nego iza nje stoju jako opasne drzave stoga nema nikakve velike albanije edi rama je toliko glup ko pojava i glupe stvari prica i ti si glup i isto pricas bezveze ako pukne rat bice samo zbog ovakvih kao sto ste vi\n

Nebojsa

pre 6 godina

Terorizam je bolest. Pozovite doktore da rese problem umesto sto trunu u sedmom paviljonu. Titov metod treba primeniti sa ovim olosima\n

Bane

pre 6 godina

Mislim da u ovom trenutku Srbiji uopste nije potreban nikakav rat ,a najmanje rat sa siptarima koji nikada ne mogu biti dostojan protivnik Srbije.Taj rat ionako ne bi bio rat sa siptarima nego sa NATO i mi tu iskreno nemamo sanse.

Ante

pre 6 godina

Albanci, nemojte da radite isto sto i mi. Mi da smo bili pametniji, ne bi ostavili koridore za izvlacenje civila. Vratili bi nas teritorij silom, jer drukcije nije islo, ali bi zadrzali Srbe u RH. Srbi su dobri ljudi, kao i mi, ali propaganda i zvijeri kao ovaj Haradinaj, naprave od nas lose ljude. Nece vam teritorija donijeti dobar zivot, nego red, rad i medjusobno uvazavanje.

sasa

pre 6 godina

Ako si taj koji se predstavljas da jesi...kapa dole brate hrvatu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17