• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.05.2017

11:33

(FOTO) BABIĆ OBIŠAO RADOVE NA KORIDORU 10: Radi se punom parom, biću stalno s radnicima na gradilištu!

Politika

(FOTO) BABIĆ OBIŠAO RADOVE NA KORIDORU 10: Radi se punom parom, biću stalno s radnicima na gradilištu!

Podeli vest

Zoran Babić, v.d. direktora Koridora Srbije, obišao je danas radove na južnom kraku Koridora 10, na deonici Grdelica - Vladičin Han autoputa E75 dužine 26,3 kilometra

Babić je obišao kompletnu deonicu autoputa Grdelica - Vladičin Han i tom prilikom razgovarao sa radnicima angažovanim na izgradnji tunela Predejane dugog 1.085 metara.

- Radi se punom parom. Jutros sam obišao celu deonicu puta, kao i radove na oba tunela Predejane i Manajle i razgovarao s radnicima - rekao je Babić za Informer.rs.

informer.rs

Direktor Koridora Srbije ističe da nema nameru da sedi u kancelariji, već da će veći deo radnog vremena provoditi na terenu.

- Planiram da tri do četiri dana nedeljno budem na gradilištu i pratim kako napreduju radovi na Koridoru. U svakom trenutku imam informacije koliko je radnika i mehanizacije na određenoj deonici. Evo, trenutno se u tunelu Predejane koji je dug 1.085 metara nalazi 65 radnika i 33 radne mašine i vozila, dok se u tunelu Manajle, koji će sa 1.808 metara biti najduži u Srbiji, nalazi 147 radnika i 57 radnih mašina i vozila. Radi se punim intenzitetom i na svim ostalim deonicama gde je trenutno angažovan 1.291 radnik i 360 radnih mašina i vozila - rekao je Babić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 6 godina

sta je sa rampama za iskljucenje za batajnicu, mi kao da smo gradjani drugog reda pa treba da se lomomo kako bi se iskljucili sa auto puta. \n

Vlasta

pre 6 godina

Babicu, sta je sa Aktorovom deonicom tunel Bancarevo - Crvena reka? Zasto se tamo nista ne radi vec godinama?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17