• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.06.2017

16:44

ŠEŠELJ U SKUPŠTINI: Uvođenje Ministarstva za evropske integracije je 'najobičnija glupost'!

Politika

ŠEŠELJ U SKUPŠTINI: Uvođenje Ministarstva za evropske integracije je 'najobičnija glupost'!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da ta stranka nema ništa protiv uvođenja Ministarstva za zaštitu životne sredine, ali je ocenio i da je najavljeno formiranje Ministarstva za evropske integracije "najobičnija glupost"

Šešelj je tokom rasprave u Skupštini Srbije o izmenama i dopunama zakona o ministarstvima kojima je predviđeno formiranje ministarstava za zaštitu životne sredine i evropskih integracija, podsetio da je resor ekologije postojao u koalicionoj vladi radikala i socijalista krajem devedestih godina prošlog veka, kao i u vladi DOS-a posle 2000.

- Treba nam Ministarstvo ekologije, ali ozbiljna vlast treba da uradi ozbiljne zakone a ne zakone od danas za sutra zarad novih kombinacija za koalicione partnere. Organske zakone poput zakona o ministarstvima treba da donose stručni ljudi koji zaista poznaju datu materiju - kazao je lider radikala. 

Govoreći o formiranju Ministarstva za evropske integracije, Šešelj je ocenio da je "nemoguće" da postoji taj resor a da je predlog izmene zakona koja predviđa formiranje tog ministarstva napisao neko "ko nema pojma o upravnom pravu". 

- Neverovatno je da tražite osnivanje Ministarstva za evropske integracije. Postavlja se pitanje čime upravlja taj resor, koje opšte pravne akte će donositi, kakav će upravni postupak voditi. Pitam se ko je ovako nešto mogao da napiše - naveo je Šešelj. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 6 godina

Šešelju - se..š! Ti si kao krava, koja da puno mleka, i na kraju sve prospe!

Duća

pre 6 godina

Машта може свашта...Измислиће свашта измислиће све...Само да намире се..

dakijevski

pre 6 godina

Може слободно и Министарство за топлу воду. Измишљено да се намире страначки кадрови, слажем се са Шешељем, глупост невиђена.

Malinovic

pre 6 godina

Др држи предавање,остали слушају....само још да приме к знању...

Aleksandar

pre 6 godina

Poštovanje svima, toliko sam se komentara ukusnih i neukusnih načitao kao i izjave nekih propalih političara.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija