• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2017

12:17

OMAMLJIVALI ŽRTVE, PA IH PLJAČKALI! Uhapšeni zbog više krivičnih dela razbojništva u Beogradu!

Politika

OMAMLJIVALI ŽRTVE, PA IH PLJAČKALI! Uhapšeni zbog više krivičnih dela razbojništva u Beogradu!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.B. (1979) i A.G. (1980) osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda

Postoje osnovi sumnje da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva, i potom sipali u piće oštećenima, koristeći njihovu nepažnju, omamljujuća sredstva od kojih su gubili svest.

Nakon toga, vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete, i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Po nalogu tužioca, B.B. i A.G. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnja se da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797470 i 064/8920755.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17