• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.07.2017

14:12

UHLEBIO SE BAŠANOVSKI! Zoran Bašanović postao specijalni ekonomski savetnik Zorana Zaeva!

Politika

UHLEBIO SE BAŠANOVSKI! Zoran Bašanović postao specijalni ekonomski savetnik Zorana Zaeva!

Podeli vest

Bivši estradni menadžer, bivši član uprave FK Crvena zvezda i bivši moćnik Zoran Bašanović opet je prodao veru za večeru i krajem prošle nedelje prihvatio mesto specijalnog ekonomskog savetnika makedonskog premijera Zorana Zaeva

Zvanične potvrde ove informacije još nema, ali naši izvori kažu da je njegovo angažman "gotova stvar".

Mi smo pokušali da telefonom dobijemo Bašanovića kako bismo ovu informaciju proverili iz prve ruke, ali on se za sada ne javlja ni na jedan od brojeva poznatih redakciji. 

Bašanović, inače, nije prvi koji je potrčao u naručje Zaeva. Pre njega to je, kako je Iinformer već pisao, učinio i bivši direktor EPS-a Aleksandar Obradović, koji je uzeo i makedonsko državljanstvo, nadajući se mestu direktora državne energetske kompanije Elektrane Makedonije (Elem). Do toga, međutim, nije došlo zbog burnih kritika makedinske opozicije, pa treba sačekati da se vidi kakva će biti Bašanovićeva sudbina.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vasko

pre 6 godina

Prodao veru za veceru? Ne razumem. Otisao covek da radi za pare. Kakve vere i kakve vecere?

milann

pre 6 godina

A sta je prodato da montenegro godinama leti po Srbiji bez placanja, danas reprogram. TO JE BRIGA gradjana Srbije.

Stolimir

pre 6 godina

To znaci da su svi nasi sportisti u Turskoj (fudbaleri, kosarkasi...) takodje prodali veru za veceru - pogotovu sto im na grbovima klubova stoji polumesec. Jeste li i to hteli da kazete?

Mira

pre 6 godina

Ta, man'te taj vere nikad nije ni imao , a ni vecere.

Lala iz Banata

pre 6 godina

На цени су "Менаџери", са искуством у намештању... -" Резултата "...!!

Vrca

pre 6 godina

Zasta je taj Basanovic strucnjak?Pa on je bio "strucan"samo dok je bio nosac kofera Dragani Mirkovic koja ga je sa punim pravom najurila!Pazi,on strucnjak-ko moja pokojna strina-kafe kuvarica!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17