• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2017

21:49

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV! Reketaš Rodić izmislio izjavu Vladimira Đukanovića da bi ga optužio za saradnju sa Haradinajem!

Politika

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV! Reketaš Rodić izmislio izjavu Vladimira Đukanovića da bi ga optužio za saradnju sa Haradinajem!

Podeli vest

Vlasnik reketškog 'Kurira' Aleksandar Rodić, koji duže od dva meseca vodi besramnu kampanju protiv Aleksandra Vučića i njegovih saradnika otišao je korak dalje. Ovoga puta poslaniku SNS Vladimiru Đukanoviću stavio je u usta nešto što nikada nije izgovorio. Oni su ga na svom sajtu optužili da je podržao krvnika s Kosova Ramuša Haradinaja...

Đukanović je za nemački servis Dojče Vele u duelu sa Marinkom Tepić govorio o raznim temama, pa su se dotakli i teme Kosova, a na pitanje novinara da li treba podržati Haradinaja i da li je Tači predesdnik autonomne pokrajne? Đukanović jasno odgovorio da je Kosovo autonomna pokrajina di da tako kaže Ustav.

-Vi morate da razgovarate. Čudi me da ne pitate kako je tom Haradinaju neko uopšte dopustio da se kandiduje? I kako ga je uopšte pustio onaj sud u Francuskoj? A kada je već izabran, šta da radite? Ako sarađujete nije dobro, a ako ne sarađujete imate problem. To je situacija u kojoj birate manje zlo - rekao je za Dojče Vele Đukanović, a Rodićevi novinari su njegove reči spinovale i stavile da je Đukanović rekao da je "krvnik Haradinaj manje zlo" što uopšte nije rekao, niti pomenuo.

printscreen

Vladimir Đukanović za Informer kaže da je postupak 'Kurira' za žaljenje. 

- Zaista je bestidno i jadno kada neko na tako primitivan način pokušava da diskredituje ljude stavljajući im u usta nešto što nikad nisu ni pomislili, a kamoli rekli. Ovim je Aleksandar Rodić, inače hrvatski i albanski saradnik dokazao da je dotakao samo dno. Pozivam i Rodića i sve njegove takozvane novinare koji po njegovom nalogu izmišljaju ovakve stvari da citiraju gde sam ja to rekao da je Haradinaj 'manje zlo' - poručio je Đukanović i dodao:

- Protiv njih neću upotrebiti nijednu ružnu reč, jer su oni zaista za žaljenje s obzirom na to da su prinuđeni da ovakve stvari rade. Moja poruka Rodiću je da umesto sto izmišlja ovakve gluposti razmisli kako će da plati porez koji duguje ovoj državi - naglasio je poslanik SNS.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Posmatrac

pre 6 godina

Lova je cudna stvar. Ex udbasi ( uglavnom advokatska madija ) preko piona ubacenih u politicke stranke pune svoje dzepove i zbunjuju javnost. (Albanci za te svrhe pare ne zale.) Kada im pioni vise ne sluze ( ne prave lovu ) onda ih po potrebi sklanjaju i cesto kasnije vracaju na politicku scenu.

Mirko Beograd

pre 6 godina

Rodić se takvim stvarima samo i bavi.

toma

pre 6 godina

Sve će Rodić da izmisli samo da pokuša da se izvuče.

Cokan

pre 6 godina

Nije ovo prvi put da propali novinar lažima želi da skrene pažnju na sebe. Rodiću nije ništa sveto.

ana

pre 6 godina

Da li ste očekivali nešto drugo, kulturno od kurira, ne

Sanja

pre 6 godina

Ne znaju više šta će pa su sad krenuli na Đuku

Verko

pre 6 godina

Rodić je sateran u ćošak...ili da plati porez ili zatvor...zato ne bira sredstva i udara gde stigne služeći se svim sredstvima laži i manipulacije.

srbin

pre 6 godina

E moji Srbi tesko onom ko malo vise tj dublje nerazmislja.Jer neznat neke bitne tj kljucne stvari za drzavu srbiju je velika greska.Ti sta placaju Rodica tj mrzitelji svega sto je srpsko to znaju ali im nije u cilju da se to otkrije tj da vi znate

Bojan

pre 6 godina

Rodić nastavlja da plasira neistinu u svojim novinama.

Miris

pre 6 godina

Koliko još vremena treba da prođe, a da neko , ko treba da reaguje, učini to. Ovakvo ponašanje jednog medija , sramotno je.

ivan

pre 6 godina

ma ajde bre izvrcu reci , lazu , klevetaju ... A prodali bi veru za veceru ... Citamo sma tekst djukanovica u Deutshe welle-u i ... Djukanovic je pokusao da bude pragmatican ... najgore je sto ovde pokusavaju da diskredituju dobre poteze i Predsednika drzave i vlade srbije ...

Branko

pre 6 godina

Stvarno je strasno vise sve vezano za ovog.....ne znam ni kako bi ga vise nazvao, ne postoji tako teska i gadna rec za Rodica koji konstantno sebi daje za pravo da na svojoj imaginarnoj tarabi uvek na streljanje izbacuje jednog po jednog iz vlasti, ne bira municiju samo reseta najzesce kako zna i ume a svi mu toliko cute , toliko lazi i mahinacija nisam video za svog zivota...

lala

pre 6 godina

Ko bre više jebe i državu i državne organe kad toliko dugo trpe da ih vređaju iz đubreta. Nemojte više da maltrtirate ovaj narod sa rekao ovo , rekao ili napisao ono, strpajte ga u "bajbok"več jednom i svršena stvar.Ako imate dokaze imate, a ako nemate ne maltretirajte narod više ko boga vas molim, pun nam je već kur..c svih tih stvari.

srbin

pre 6 godina

Pogledajte ruske elektricne autobuse koji su nam dostupniji od kineskih,upisite u gogle electric gaz bus pa mozete da vidite i slike autobusa i profil kompanije.Ruski Kamaz takodje proizvodi elektricne autobuse.Pogledajte na google electric lada vesta

srbin

pre 6 godina

Pogledajte ruske elektricne autobuse koji su nam dostupniji od kineskih,upisite u google naslov electric gaz bus,pa mozete da vidite slike autobusa i profil kompanije.Ruska fabrika Kamaz takodje proizvodi elektricne autobuse a i kamione.Pogledajte rusko elektricno vozila a to su electric lada vesta,el lada,electric Damer.Baterije ovih ruskih elektricnih autobusa mogu da se napune za 6 minuta a autobusi mogu da predju dvesta kilometara.Steta da da svi nasi gradovi nemaju takve autobuse na kojima se moze ustediti mnogo novca

Boban

pre 6 godina

Lažovčina koja izmišlja svakakve gluposti ali narod ga je provalio znaju ko je Rodić i znaju da vrši pritisak kako bi izbegao plaćanje poreza ali mora da plati porez kao i svi ostali.

Stojan

pre 6 godina

A da Rodic bude predsednik ziveli bi ko bubreg u loji. Imali bi sve sto covek pozeleti moze ,ne bi placali komunalije i poreze,oblacili bi se po poslednjoj modi a recima samarali sve one koji nas i preko pogledaju.

aca

pre 6 godina

Neka pišu šta god hoće, nije narod baš toliko naivan da poveruje. Da su u nekom drugom trenutnku napisali pa da im neko poveruje, ovako, svi znamo zašto se ta tema potencira.

Mićoni

pre 6 godina

To su te slobode medija. Svako može da objavljuje šta god poželi i koliko mu mašta dozvoljava bez bojazni da će ga stići neke sankcije. Za lažne vesti mora da postoji kazna kako bi se dezinformacije sprečile.

Mića

pre 6 godina

Rodić nema šta da izgubi, već je gotovo na dnu. S toga ovakvim senzacionalističkim izmišljenim člankovima samo može da dobije na popularnosti, ništa više. Kada već kazne za lažne vesti ne postoje, a ni morala, onda zašto da ne.

Daki

pre 6 godina

Rodic ne preza ni od cega. Laze, krade i na sve je spreman. Takvima je mesto u CZ-u. Ali dobro, da ne budem prestrog, predlazem mu samo da plati porez drzavi, pa onda neka i laze. A zbog toga se moze odgovarati na sudu, pa kako mu je volja.

Nandor

pre 6 godina

Ovako nešto samo ROdić i Kurir mogu da urade, uskoro će verovatno baš Rodić i Kurir postati sinonimi za laži, ucene, kriminal i bezobrazno ponašanje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17