• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.09.2017

10:02

NOVI DETALJI SLUČAJA "BENTLI"! Vlasnik limuzine Ivica Dragutinović, pohapšeni mladići narkodileri?!

Politika

NOVI DETALJI SLUČAJA "BENTLI"! Vlasnik limuzine Ivica Dragutinović, pohapšeni mladići narkodileri?!

Podeli vest

Trojica mladića iz crnog "bentlija", koji je u subotu pokušao da preseče kolonu vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, imaju kriminalne dosijee i registrovani su kao narkodileri, a vozilo je u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, pišu beogradski mediji

Pozivajući se na policijske izvore, "Blic" navodi da Dragutinović nije bio u automobilu kada se incident dogodio, a da su uhapšeni vozač Luka R, Miloš T. i Stevan D.

Navodi se i da se trojica uhapšenih bave poslovima obezbeđenja jednog beogradskog kluba ("Nana"), a za vozača Luku R. da se sumnja da je blizak sa škaljarskim klanom.

Prema informacijama službi, on za ovaj crnogorski klan odrađuje poslove koji imaju veze sa narkoticima, a traži ga i policija jedne zemlje iz okruženja zbog pucnjave od pre nekoliko meseci.

"Blic" piše da su oni rekli policiji da su tog jutra krenuli po nalogu Dragutinovića na benzinsku pumpu da navodno natoče gorivo.

"Predsednik Vučić je krenuo iz vile "Bokeljka" ka Predsedništvu na Andrićevom vencu. Na kružnom toku Topčiderska zvezda, obezbeđenje je primetilo iza Vučićeve kolone auto koji divlja. Vozač je uporno pokušavao da se ubaci u kolonu", prenosi list navode policijskog izvora.

Iako se pojavila informacija da je Vučićev auto udaren, izvor tvrdi da se to nije dogodilo.

"Vozač automobila iz pratnje koji je bio iza auta u kojem se Vučić nalazio uspeo je da blokira "bentli" i tako spreči ozbiljnje posledice", naveo je neimenovani policijski izvor.

"Blic" piše da, dok je obezbeđenje legitimisalo trojicu u vozilu, pojavio se i Dragutinović koji je bio naoružan, ali je imao urednu dozvolu za pištolj.

List, takođe, navodi nezvanična saznanja da je Dragutinović blizak prijatelj Darka Šarića.

Pozivajući se na izvore iz istrage, "Novosti" pišu da je Luka R. uleteo u kružni tok od skoro 200 kilometara na sat, kao i da je nekoliko puta kružio.

Prema ovim navodima, u jednom trenutku je zadnjim krajem "bentlija" udario u automobil šefa države.

"Bentli" je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici obezbeđenja koji su bili u njemu nisu mogli da reaguju. Treće vozilo iz pratnje je krenulo za "bentlijem", sustiglo ga, a pripadnici predsednikovog obezbeđenja su izvukli trojicu iz vozila, prenose "Novosti".

List dodaje da je Luka R, prema policijskim saznanjima, i šef obezbeđenja Dragutinovića.

Očekuje se da će trojica mladića iz "bentlija" danas biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vanja

pre 6 godina

Samo da cujemo sta imaju da kazu u svoju odbranu...

vladica

pre 6 godina

Za ovakvu bahatost treba da budu strozije kazne...

Babau

pre 6 godina

Ovo nije moglo slučajno da se desi, o tome nema govora. Obavezno ih procesuirati!

Uroš

pre 6 godina

Sa čin nasilne vožnje je dokaz da im nisu sve daske u glavi.

mileta

pre 6 godina

OBICNO SE OVAKO ZAVRSAVA PRICA, BANDITI UZIMAJU ADVOKATA BOROVICA KOJI ZAVRSAVA POSAO UZ VELIKU NADOKNADU ,KAO SA RASTOM POSLEDNJI PRIMER.AKO OVI PRODJU NEKAZNJENO ONDA JE OVO PORAZ DRZAVE.

Ana MariJA

pre 6 godina

U svakom loše nešto dobro.Kazna stiže one koji ne poštuju zakon a mislili su da ga mogu izbeći!Da nisu naleteli na predsednika niko ih ne bi zaustavio a sada će odgovarati za trovanje dece s narkoticima-

maki

pre 6 godina

Ovo može biti vrlo ozbiljno s obzirom na njihovu prošlost i ponašanje u ovoj situaciji. Voziti 200 na sat , pa to baš nije normalno.

Marko Lučić

pre 6 godina

To što je Dragutinović bio vrhunski fudbaler , ne znači da može sa sobom nosi oružje bez potrebne dozvole.

bug ra

pre 6 godina

Aj' se ti lepo Dragutinovcu vrati u tu tvoju Spaniju, pa neka ti ova trojica tamo sipaju ovako gorivo i nosi tamo pistolj sa dozvolom. To ti porucuju porodice koje su oducile da ovde odgajaju svoju decu.

iso

pre 6 godina

J...M ti fudbal kad "tele" ima bentli + pistolj+ obezbedjenje. A sta je radio ..... Trcao po livadi , gore-dole. A sta bi bilo jos da je znao da igra lopte.....???? Njegov burazer , "Rambo", izmislio fudbal za njega !! E dok nam takvi igraju u reprezentaciji , nikad u fudbalu necemo nista postici !!

boki

pre 6 godina

Ime i prezime kriminalaca da vidimo! Kod nas u medijima objave ime i prezime samo kada je upitanju neka beznačajna mala korupcija npr: lekar primio mito od 100eu). NArko dileri su izgleda privilegovani. Ime i Prezime, mesto stanovanje, svi trebaju da znaju ko je diler, lopov i kriminalac. Taj bi da smo normalna zemlja trunuo u zatvoru!!! Na krsaju ove priče će samo diler profitirati, ima da bude još popularniji i cenjeniji u društvu.

Rocki

pre 6 godina

Cuj šef obezbedjenja Dragutinovica!!!Od čega ga obezbedjuju ili čuvaju?Da nije od trudnoce?Boze sacuvaj,samo bagra u Srbiji ima obezbedjenje!!!

Cedo

pre 6 godina

Jednostavno rečeno obezbeđenje nesposobno!Momci su dokazali da se Vučić može smakne bilo gde i bilo kad!!

vrca

pre 6 godina

Mnogo ovo smrdi! Njih trojica ,da sipaju gorivo???Ovo je bila provera od strane mafije kako se Vucic cuva i kako mugu da ga "ne daj Boze,likvidiraju"Skaljarski klan,a da ne rade to u ime Nato,Cie....

ivanjan

pre 6 godina

Neka se najstrozije kazni ta bahata voznja,nije to bezazleno...

Greder

pre 6 godina

Baš me interesuje šta imaju da kažu povodom ovog čina.

sima

pre 6 godina

Po svaku cenu doci do narucioca ovog naizgled nesrecnog slucaja.

Sanja

pre 6 godina

Prosto je nedopustivo da bahato voze narkodileri i oni koji imaju moćna auta! Očekujem da budu kažnjeni za počinjeni prekršaj.

Ivica

pre 6 godina

Nadam se da moj imenjak i proslavljeni igrac nema nikakve veze sa njima

Marko

pre 6 godina

Uzas... Divljaci. Sprovodjenje zakona i kriminalci u zatvor!

istina

pre 6 godina

Ako se bivši fudbaler druži sa narko dilerima ni on nije ništa bolji!!!!

filipD

pre 6 godina

Ja bih ovo malo detaljnije ispitala, nista se ne treba prepustiti slucaju

Branislav

pre 6 godina

Državo Srbijo, ako si Država, uradite im ONO što bi im uradila Država Amerika, Kina, Rusija...Krajnje je vreme da se u Srbiji krene u bukvalni obračun sa najtežim kriminalom; terorizmom, špijunažom, ubistvima, dilovanjem droge, nasilničkim ponašanjem bilo koje vrste, pljačkama...!

jeca1995

pre 6 godina

Naravno retko koji posten gradjanin se vozi u Bentliju da krenemo od toga.

cale

pre 6 godina

Narko dileri i fudbaleri , meni tu nije ništa čudno.

buca1966

pre 6 godina

Ovo je jedno dobro delo sklanjanje ovakvih problema sa ulica.

bogster

pre 6 godina

Tom klipanu oduzeti Bentli, prodati i dati za izgradnju Tiršeove. Da je kriminalcima u Španiji ili Nemačkoj dao auto, zajedno bi s njima bio zatvoren bar 3 godine, da nisu napravili ništa, a da su ne daj bože nekog ubili ni 10 ga ne bi okadilo. Zna se po Zakonu, šta se radi sa stranim vozilom, koje vozi domaći vozač, oduzima se odmah.

Vns

pre 6 godina

Poznati kriminalci i narko dileri........pa zasto su bili na slobodi ako su poznati?????

kole

pre 6 godina

Englezi proveravaju da li mogu da eliminišu Vučića.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17