• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.10.2017

17:08

(VIDEO) ŠTA JE TREBALO, DA GA UBIJEM KAO MURATA? Dačić odgovorio kritičarima njegovog nastupa pred Erdoganom!

Politika

(VIDEO) ŠTA JE TREBALO, DA GA UBIJEM KAO MURATA? Dačić odgovorio kritičarima njegovog nastupa pred Erdoganom!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić još jednom je "zapalio" društvene mreže svojim vokalnim sposobnostima, koje je ovog puta pokazao pred predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. Međutim, na Dačićev nastup opozicija ne gleda blagonaklono, već ga oštro kritikuje, dok šef srpske diplomatije za Telegraf.rs kaže da je je to učinio na molbu Erdogana i Vučića

Na svečanom prijemu koji je sinoć u Domu garde priredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u čast visokog gosta iz Turske, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se latio mikrofona i pobrao aplauze prisutnih.

Dačić je zapevao i pesmu koja se do sada nije našla na njegovom repertoaru "Osman-aga" i to na turskom jeziku na opšte oduševljenje gostiju iz ove zemlje.

Međutim, oduševljenje gostiju, ne dele opozicioni lideri. Predsednik DSS Miloš Jovanović kritikovalo je Dačićevo ponašanje, ocenivši da je bilo "krajnje nedostojno i ponižavajuće" za državu Srbiju.

S druge strane, Dačić kaže da je pevao na molbu predsednika Vučića i Erdogana.

- Koliko sam razumeo svi u sali su bili oduševljeni. I danas je to glavna vest u Turskoj. A šta je trebalo, da ga ubijem kao Murata? Samo oni nek dobacuju sa balkona, a ako se nekome ne sviđam, neka me smene - rekao je Dačić.

Kaže da je očekivao pozitivnu reakciju turskih gostiju, pogotovo na pesmu na njihovom jeziku.

- Pa, ja sam znao da će tako reagovati, to je jedna od njihovih najpoznatijih pesama, inače peva se na celom Balkanu pa i kod nas - kazao je šef srpske diplomatije za naš portal.

Međutim, nisu samo gosti iz Turske bili oduševljeni. Muftija Mustafa Jusufspahić, kada je čuo već čuvenu "Miljacku" u izvođenju Dačića, dao mu je bakšiš.

Ministar je otkrio za nas, kojom cifrom ga je "častio" Spahić.

- Dobio sam 100 dolara. To je šala, ali dobro dođe - rekao uz osmeh, Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17