• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

09.11.2017

22:00

JEZIVI DETALJI nezapamćenog zločina u centru Beograda - UBIO PRIJATELJA, PA HTEO DA GA RASKOMADA I BACI!

Politika

JEZIVI DETALJI nezapamćenog zločina u centru Beograda - UBIO PRIJATELJA, PA HTEO DA GA RASKOMADA I BACI!

Podeli vest

Staklorezac Filip Gavranović, koji je u svojoj radnji zbog 20.000 evra čekićem smrskao glavu pekaru Nikoli Ostojiću, planirao da u toaletu istranžira svoju žrtvu i da je u delovima izbaci iz lokala širom Beograda

Staklorezac Filip Gavranović (31), koji je u petak u svojoj radnji u centru Beograda čekićem ubio pekara Nikolu Ostojića (36) zbog 20.000 evra, planirao je da u toaletu raskomada leš i da ga u delovima iznese iz radnje!

Dokazi
U WC šolji nađen je čekić kojim je Nikoli smrskana lobanja, kao i alat za tranžiranje tela i džakovi
Izvor iz istrage

U WC-u Filipovog lokala pronađen je čekić kojim je Nikoli smrskao glavu, kao i celokupan alat kojim je hteo da istranžira žrtvu!

Staklorezački kasapin

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Filip je posle jezivog ubistva svog najboljeg prijatelja planirao da se reši tela tek ove sedmice, ali je već u ponedeljak otkriven i uhapšen.

- Filip je bio zapao u dugove i u petak je po svaku cenu morao da vrati 2.500 evra jednom poveriocu. Kad je u petak saznao da Nikola kod sebe ima oko 5.000 evra i više od 1,5 miliona dinara u kešu, odlučio se da ga ubije. Pozvao ga je u svoju radnju i s leđa mu čekićem smrskao glavu. Čekić je potom bacio u WC šolju, telo je odvukao u ćošak lokala i bacio preko njega neke stare stvari. Nakon toga je poveriocu odneo pare, a ostatak plena zadržao - priča naš izvor.

Gavranović se, prema njegovim rečima, nadao da će Nikolina porodica pomisliti kako je on samovoljno pobegao negde s novcem i da im neće pasti napamet da je mrtav.

- Filip je pokušavao da održi hladnokrvnost, pa je u subotu čak nudio Nikolinoj ženi pomoć u potrazi, a zatim je otišao u svoju radnju u Resavskoj ulici i radio pored sakrivenog leša. Prva je na njega posumnjala supruga Ivana. Primetila je da se Filip čudno ponaša i, uz dogovor sa svojim ocem, u ponedeljak ga je prijavila policiji. Filip se prilikom hapšenja "pogubio" i odmah je odveden na poligraf, gde je pao. Bio je rastrojen, u jednom trenutku je plačući priznao zločin, a zatim bi se kleo da nikad ne bi ubio najboljeg prijatelja - navodi naš izvor.

Komšije ih ne znaju

U stanu u Ulici Rada Neimara na beogradskoj opštini Voždovac, gde su živeli Filip i Ivana Gavranović, juče nije bilo nikog. Komšije su nam rekle da ne poznaju Filipa i Ivanu i da se taj stan izdaje, te da njih dvoje nikada nisu videli, čak ni u prolazu.

Tokom uviđaja, kaže on, u Filipovom lokalu nađeno je mnoštvo krvavih tragova.

- U WC šolji je nađen i čekić kojim je Nikoli smrskana lobanja, a u toj maloj prostoriji već je bio spreman kompletan alat za tranžiranje tela. Tu su bile testere, sekira, džakovi... - objašnjava on.

Sve pare vraćene

Filip je u utorak zaćutao na saslušanju pred tužiocem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Policija je pre toga kod njega našla sve pare koje je oteo od Nikole, izuzev 2.500 evra koje je u petak predao poveriocu. Ubrzo je pozvan i taj Filipov poverilac, koji je bez pogovora doneo novac u policiju, pa su sve otete pare vraćene Nikolinoj porodici.

Nikola je, inače, bio vlasnik poznate pekare koja se nalazi preko puta Filipove staklorezačke radnje. Njih dvojica su bili veoma bliski, porodično su se družili, provodili i išli na zajednička letovanja.

Iza Nikole su ostali supruga i sedmogodišnji sin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17