• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.11.2017

15:44

RADULOVIĆ: Đilas je NAJGORI KANDIDAT koga opozicija može da ponudi na izborima!

Politika

RADULOVIĆ: Đilas je NAJGORI KANDIDAT koga opozicija može da ponudi na izborima!

Podeli vest

U srpskoj opoziciji vlada toliko rasulo da jedni drugima neprestano podmeću klipove pod točkove, i sami unapred svesni da na predstojećim gradskim izborima zapravo nemaju šta da traže

Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo, pre nekoliko dana bez rukavica je raskrinkao Sašu Jankovića i njegove bolesne ambicije, o čemu je Informer prvi pisao, a sada je svojim opozivcinim kolegama poručio da im je bolje da odustanu od Dragana Đilasa kao zajedničkog kanditata.

JANKOVIĆ MI PRIZNAO DA JE ŠPIJUN DS! Pročitajte kompletno pismo Saše Radulovića o lideru PSG!

JEREMIĆEV ADVOKAT POMOGAO LIDERU DJB! Gajić potvrdio da je ISTINA SVE ŠTO JE RADULOVIĆ ISPRIČAO O ŠPIJUNU JANKOVIĆU?!?

- Đilas je najgori kandidat koga možemo da ponudimo biračima na izborima. Oni koji su ga oterali 2014.godine neće glasati za njega. To je uz Šapića i Vučićev jedini način da spase SNS od poraza u Beogradu - napisao je Radulović na svom tviter nalogu.


Raduloviću je, očigledno, potencijalna koalicija Saše Jankovića i Dragana Đilasa recept za težak poraz, iako su koliko do juče duvali u istu tikvu. U koliko god kolona na kraju opozicija bude izašla na izbore, jedno je jasno, njihov kandidat biće biran ne među najboljima, nego - najgorima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 6 godina

Ne znaš ko je gori... sve čoškare i tasteri DB-a koji zamiđšljaju da znaju kako da se otisnu u sve nedeodirljivih političara. Jad i beda, ni za crno ispod naktiju ozbiljnim DB-ovcima.

buba

pre 6 godina

Slažem se,ne zna se koji je gori...svaki od njih se bogatio koliko je mogao i hteo!!.Sram ih bilo,nije im dosta pa hoće još!!Da li oni stvarno misle da je ovaj narod toliko glup??Istini za volju i ja sam nekada bila simpatizer DS???Mnogo sam im verovala!!! Jadni i bedni! Nisu dorasli Vučiću ni ,, vodu da nose" !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija