• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2017

19:20

NATO VUK SPREMA MAKEDONSKI SCENARIO! Iz Skoplja kreće PRLJAVA KAMPANJA PROTIV SRBIJE!

Politika

NATO VUK SPREMA MAKEDONSKI SCENARIO! Iz Skoplja kreće PRLJAVA KAMPANJA PROTIV SRBIJE!

Podeli vest

Propali NATO predsednički kandidat Vuk Jeremić sklopio je sa Zoranom Bašanovićem, savetnikom makedonskog premijera Zorana Zaeva, dogovor o rušenju vlasti u Srbiji!

Kako za Informer tvrdi odlično obavešteni izvor iz bezbednosnih krugova, u Skoplju se pravi novi centar za destabilizaciju Srbije, iz kog će uskoro krenuti rušenje Aleksandra Vučića. 

Reč je o oprobanom scenariju iz devedesetih, kada su zapadni centri moći u Budimpešti napravili štab u koji je srpska opozicija išla po instrukcije za rušenje Miloševića. Sada su morali da nađu novu lokaciju jer je mađarski premijer Viktor Orban zabranio rad Sorošu i njegovoj ekipi.

Informer
Zoran Zaev i Zoran Bašanović

- Akciju je do sada vodio ambasador SAD Džes Bejli, a uskoro u Skoplje stiže zloglasni Brajan Hojt Ji. Oni su Vuka Jeremića izabrali kao idealnog saradnika jer je više puta pokazao da je za pare i vlast spreman na sve. Vuk se početkom novembra u Skoplju sastao s Bašanovićem. Tada je napravljena strategija kako lažnim aferama kompromitovati ljude oko Vučića, a potom udariti i direktno na njega. Taj scenario već je počeo da se ostvaruje. Jeremić danima na Bašanovićevoj TV Naša potura priče kako pojedinci iz Vlade izvlače državni novac, a bivši makedonski premijer Nikola Gruevski navodno preko vlasti u Beogradu pere pare?! Takvi medijski spinovi samo će se pojačavati kad počne predizborna kampanja - navodi naš izvor.

Opasne namereJeremić je sa Zoranom Bašanovićem, savetnikom Zorana Zaeva, sklopio poslovno-medijski dil za rušenje VučićaIzvor Informera
Čudo jedno kakva je to simbioza i koalicija između Jeremića i Bašanovskog, pardon, Bašanovića. Sa sve Zaevom i Džesom Bejlijem kao ortacima. Čeka se još Hojt Ji, pa da žurka u Skoplju počne
Vladimir Đukanović, poslanik SNS

Da je Jeremić u dilu sa Bašanovićem, dokazuje i to što se tokom nedavne posete Beogradu makedonski premijer Zaev sastao upravo s Jeremićem, a ovaj naprasno počeo da ga hvali po Tviteru.

Ivan Stoilković, lider Demokratske partije Srba u Makedoniji, kaže da bi svakom pravom patrioti interesi Srba morali da budu na prvom mestu.

- Žao mi je što se ispostavlja da je Jeremić spreman da ide protiv interesa srpskog naroda i u Makedoniji i Srbiji, a predstavlja se kao veliki patriota. Čini mi se da je sve ovo, nažalost, uvertira u novi 'makedonski scenario', odnosno ovo je samo početak kampanje za destabilizaciju Srbije - kaže Stoilković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sekira

pre 6 godina

Brankovica srpstva .poturica,stranih satelita,bilo je i bice..bitno je da narod,ne bude njihova kriticna masa,da ih ostave same,izdvoje,jer takvi manipulatori,bez njih,ostace sami,pokisli na trgovima...vodu gaze al dolaze...obilicevi zavetnici

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija