• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2017

12:51

FRANCUSKI HUMANITARAC NA METI AMERIČKIH PLAĆENIKA! CIA TV N1 napala prijatelja Srba!

Politika

FRANCUSKI HUMANITARAC NA METI AMERIČKIH PLAĆENIKA! CIA TV N1 napala prijatelja Srba!

Podeli vest

Francuski humanitarac Arno Gujon, veliki prijatelj našeg naroda i organizator brojnih humanitarnih akcija pomoći Srbima na Kosovu i Metohiji, doživeo je strašan i sraman napad tokom gostovanja na CIA TV N1

Voditeljka emisije "Novi dan" Marija Antić pozvala je Gujona u goste i pokušala da ga predstavi kao nacionalistu i saradnika desničarskih organizacija. O njegovom humanitarnom radu gotovo da nije ni bilo reči. Gujon za Informer kaže da su pitanja Antićeve bila maliciozna i da je sve vreme pokušavala da ga ocrni.

- Mislio sam da ćemo pričati o mom humanitarnom radu, tako su mi rekli kada su me pozvali. Bio sam presrećan što ću imati priliku da gledaocima ove televizije objasnim u kakvoj situaciji se nalaze Srbi na KiM pošto se na tom kanalu retko govori o tome. Međutim, o mom trinaestogodišnjem radu smo pričali samo tri minuta, a o situaciji u srpskim enklavama ni minut. Ostatak vremena sam morao da odgovaram na napade novinarke koja je pokušala da ocrni i mene i moj rad povezujući me sa esktremistima u Francuskoj i u Srbiji. Iskoristila je moje učešće u vidovdanskom maršu iz 2009, kada sam 15 dana išao peške od Beograda do Gazimestana, da bi pokušala da me predstavi kao šovinistu... - naglašava Gujon, podvlačeći da ima utisak da su se na N1 očigledno pažljivo pripremili za te napade.

Džaba vam trud, hejteri
Hteli su da me demonizuju i prikažu kao lošeg momka, šovinistu. Ali neće me zaustaviti...
Arno Gujon, humanitarni radnik
Sad je postao manir da intervju mora da liči na policijsko saslušanje. Ako se novinar ne ponaša kao pandur, loše će proći među ostrašćenim i uglavnom mentalno poremećenim tviterašima.Nenad Krstić, marketinški stručnjak

- Hteli su da me demonizuju i prikažu kao lošeg momka. Ali neće me to zaustaviti, dobio sam nekoliko hiljada poruka podrške (vidite okvir). To je dokaz da ono što radim ima smisla i da ljudi u Srbiji to cene. Zadovoljstvo kada vidim osmehe na licu dece na KiM ništa ne može da zameni - zaključuje Gujon.

Na drugoj strani, voditeljka CIA N1 TV Marija Antić juče se nije javljala na telefon.

Komentarišući ovaj skandal, glavni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić kaže danije iznenađen postupkom N1.

(VIDEO) NESTVARNI ARNO GUJON! Žitelji Velike Hoče dobili kombajn na poklon!

- Ta televizija tako opravdava svrhu svog postojanja. Njihov jedini cilj jeste da svakoga ko radi nešto dobro za Srbiju i srpski narod dezavuišu i degradiraju. Da ga predstave kao fašistu ili manijaka - kaže Vučelić.

Poruke podrške Gujonu

Mirjana Bobić Mojsilović, spisateljica:Arno, tvoje delo će ostati. Hvala.
Milica Nedić, novinarka RTS:Svako poštovanje i hvala za sve što činite za naš narod i Srbiju. Arno, nemerljivo je više onih koji cene Vašu humanitarnu i ljudsku misiju i hrabro je nastavite!
Isidora Bjelica, spisateljica:Podrška. dragi Arno, žao mi je što ste prošli to iskustvo, molim Vas ne osvrćite se, svaki čovek od srca i časti u Srbiji divi vam se iz dubine duše.
Ljubica Gojgić, novinarka:Poštovanje za vaš rad!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 6 godina

Oni i ne znaju šta ta reč "humanost" znači, a ako i znaju - gadi im se! To si i mogao očekivati od tako destruktivne TV N1! Hvala Ti Gujon za sve!

mica

pre 6 godina

Psi su se okomili na coveka dobrotvora i velikog Srbina. Sramota je mala rec za to. Arno! Hvala ti sto cinis dobra za nas a i tvoj narod. Ovih, sto te saplicu je malo, toliko da su beznacajni. Mi, obici ljudi, patriote, i oni kojima je Srbija u srcu a ne u dzepu, kojeg pune oni sto nam zele zlo, branit ce mo te, svatko prema svojim mogucnostima.

Nebojša

pre 6 godina

Арно немерљива је ваша хуманост за Србе, пуно поштовање и наклон.

Borivoje

pre 5 godina

Nemoj neko da pipne Gujona i to važi za sve u ovoj zemlji.Jel jasno,pa makar ko bio i sa kakvim interesima.Čovek dao srce Srbiji a neko bi da ga blati,E,GOSPODO NEĆE MOĆI,NEMOJ MOTKA DA RADI,JEL JASNO.Da ne objašnjavmo baš nas briga koju poziciju branite ali Gujona ko pipne jebo je čvorka a zabole nas ko stoji iza tih napadača.Ovaj moj stav je sigurno stav velike velike većine u Srbiji.I da se razumemo niti sam bot niti antibot,već normalan Srbin kome su lopuže svih vrsta dosadile a i dosadilo mi je već da gledam nepravde svih vrsta...Zbog humanitarca takvog formata ima da srušimo sve televizije u Srbiji.čik ga opet pipnite.Arno Gujon samo napred imaš najveću podršku svih normalnih Srba koji nisu politički opterećeni.

Goran

pre 4 godine

Gospodine Gujon najiskrenije hvala za vaš rad i zalaganje na Kosmetu. Ostajte na putu istine od nje još niko nije pobegao. Hvala vam i nek vas Bog uvek čuva.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17