• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/acn.cu

15.12.2017

19:36

PREDSEDNIK SRBIJE ODAO POŠTU NACIONALNOM HEROJU KUBE:  Kubanski mediji dali izuzetnu važnost poseti Aleksandra Vučića!

Politika

PREDSEDNIK SRBIJE ODAO POŠTU NACIONALNOM HEROJU KUBE: Kubanski mediji dali izuzetnu važnost poseti Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Dolazak predsednika Srbije na Kubu pomno prate mediji ove ostrvske zemlje. Drugog dana boravka u Havani predsednik Vučić je odao je poštu nacionalnom heroju Kube Hozeu Martiju, književniku političaru i revolucionaru u Memorijalnom centru na Trgu revolucije u Havani u pratnji zamenika kubanskog ministra spoljnih poslova

Vučić je položio venac na podnožje spomenika heroju u okviru zvanične posete Kubi koja se završava danas u petak-pišu kubanski mediji.

Kao što je protokolom predviđeno predsednik Vučić sastao se sa predsednikom Kube Raulom Kastrom u Palati revolucije, sedištu kubanske izvršne vlasti.

acn.cu

Prateći posetu predsednika Srbije kubanski mediji podsećaju da se Vučić dan ranije sastao sa predsednikom Narodne skupštine Kube Estebanom Lasom Ernandesom, a posetio je i izložbu posvećenu Fidelu Kastru u Međunarodnom pres-centru

PREDSEDNIK VUČIĆ: Ponosni smo na prijateljstvo sa Kubom!

Takođe kubanski mediji podsećaju da je predsednik Srbije održao i predavanje na Univerzitetu u Havani, gde je izrazio interesovanje za razvoj ekonomskih veza sa Kubom i to na osnovu izuzetno dobrih političkih veza između naše dve zemlje.

acn.cu

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ NA KUBI posetio izložbu o Fidelu Kastru: Jedan bolji svet je moguć! Hvala, Fidele!

Kubanci ističu da je predsednik Srbije doputovao na Kubu sa velikom delegacijom u čijem sastavu su ministri ekonomije, zdravlja, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a sve u cilju povećanja bilaterarne razmene, kao i pronalaženja načina za privlačenje srpskih inverestitora u ovu prijateljsku zemlju na Karibima. 

acn.cu

Takođe mediji podsećaju da će naredne gosdine Kuba i Srbija proslaviti 75. godišnjicu uspostavljanja diplomatskih odnosa. 

(FOTO) KAKO DOLIKUJE DRŽAVNIKU! Kubanski mediji veliku pažnju posvetili poseti Aleksandra Vučića!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA KASTROM: Kubanski predsednik potvrdio da Srbija ima podršku Kube kada je u pitanju Kosovo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 6 godina

Naša delegacija na Kubi je tretirana uz najveće počasti.

kontesanera

pre 6 godina

Fidel Kastro je bio političar koji je Kubu podigao iz pepela,to sad radi Vučić sa Srbijom,mnogo je sličnosti između njih dvojice.

Mirko

pre 6 godina

Ovo je velika cast biti prijatelj sa Kubom. Fidel Kastro je legenda koja se ne zaboravlja. O njemu ce pricati u buducnosti citav svet

sasa

pre 6 godina

Saradnja sa Kubom je od velikog znacaja za unapredjenje bilateralnih odnosa dve zemlje!

Draguljče

pre 6 godina

Imponuje podrška i naš odnos sa priljateljskom zemljom kao što je Kuba. Ovaj odnos treba negovati i unaprediti u budućnosti!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17