• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2017

17:07

ORLIĆ: Tajkunski triling Miškovića, Đilasa i Šapića Beograđani prepoznaju isključivo kao BANDITSKI!

Politika

ORLIĆ: Tajkunski triling Miškovića, Đilasa i Šapića Beograđani prepoznaju isključivo kao BANDITSKI!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da se "tajkunsko-razbojnički triling Mišković, Ðilas i Šapić, vraća na mesto zločina pokušavajući da ponovo unesreći Beograd i Beograđane"

On je naveo i da im se ubrzano pridružuju i drugi "strastveni ljubitelji tuđih para, koji još nisu u stanju da "pronađu prozor". 

- Gde bi drugo bio zgrčeni Janković, ako ne sa onima uz koje će svoje muke moći da leči po hotelima u centru Beča? S kim bi "građanisti" potpuno otuđeni od naroda sarađivali lepše, nego sa Miškovićem, Ðilasom i Šapićem koji su već pokazali da neviđeni prezir prema narodu umeju uspešno da pretoče u besomučnu pljačku i ponižavanje tog istog naroda? Pa u svojoj bahatosti i ne kriju da nikakav program nemaju, već ih samo zanima "strateška" raspodela plena, fotelja i feuda u Beogradu - ocenjuje Orlić, saopšteno je iz beogradskog odbora SNS.

Orlić kaže i da prvo među sobom treba da podele sve dosadašnje "zasluge", navodeći kriminalnu devastaciju grada u njihovo vreme, dugove iz tuđeg džepa teške 1,2 milijarde evra, milionske štete u fingiranim nabavkama autobusa, milionske pronevere u "bulevarskim" mahinacijama i podzemnim smetlištima...

- Kad svoj užas među sobom podele, moći će da im bude jasno zašto ih Beograđani prepoznaju isključivo kao bandite u zajedničkom poduhvatu juriša na gradsku kasu. Šta misle o takvima građani naše prestonice su već jasno pokazali, pa tim razbojnicima koji zbog sopstvene oholosti i grabljivog karaktera poruku nisu shvatili - ponoviće i na narednim izborima - poručio je Orlić u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
FOLz

pre 6 godina

Nemaju oni biračko telo u Beogradu ni u čitavoj Srbiji, propali su.

Milutin

pre 6 godina

Ko se enormno obagatio dok je narod gladovao taj sigurno nije pošten čovek. Ne verujem ni Miškoviću ni Đilasu ni njihovim saradnicima.

peraciganin

pre 6 godina

Ovaj trijo tajkuna samo nisli kako ce opet da unesreci Beograd.

vukan

pre 6 godina

Kako je dobro sročena ova rečenica, svaka čast na sagledavanju sadašnjice.

Marija

pre 6 godina

Njihova politika dovela je zemlju do ivice bankrotstva!

Branko

pre 6 godina

Samo frustrirani i nerazumni mogu da im daju glas .

Aleksandra

pre 6 godina

Narod zna...dzabe im kandidature kad nemaju glasace

Jovana

pre 6 godina

Nemaju oni biračko telo u Beogradu,a ni van Beograda...

Jovana

pre 6 godina

Njih trojica zeele opet da Beograd bude u dugovima ,a narodu dzepovi da budu prazni..ali taj film nece gledati.

Goran

pre 6 godina

Okupljaju se kao kobci ponovo, ali narod ih je odavno procitao, cak i ove novokomponovane i zgrcene.

Maja

pre 6 godina

Taj banditski triling više neće, na njihovu nesreću, a na našu sreću doći na vlast.

Nena

pre 6 godina

Vreme ovih bandita je odavno prošlo. Niko ih više ne želi na vlasti.

Dragan

pre 6 godina

Ovaj banditski triling je već pokazao šta zna da radi,a to je da ošteti samo grad Beograd za 1.2 milijarde evra. Narod to dobro zna i neće dozvoliti da se takav lopovluk ponovi.

x

pre 6 godina

Kao veliko zlo od koga treba bezati i ne okretati se za njim.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17