• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.12.2017

17:30

NEZAVISNI LICEMERI! NUNS otvoreno u kampanji zrgčenog SAŠE JANKOVIĆA!

Politika

NEZAVISNI LICEMERI! NUNS otvoreno u kampanji zrgčenog SAŠE JANKOVIĆA!

Podeli vest

O kakvom Nezavisnom udruženju novinara možemo da govorimo, kada potpredsednik tog udruženja otvoreno učestvuje kampanji jedbe stranke i jednog čoveka?

Željko Bodrožić, novinar i potpredsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) najavljen je kao učesnik tribine "Zrenjanin i vojvođanske teme o kojima se ne priča" koju organizuje lider PSG Saša Janković!

I to niko ne krije, čak se i hvale time, a pritom optućuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zloupotrebljava medije. A to, kao što je očigledno, ne čini on nego uprao Sašazgrčeni Janković i njegova klika. 


printscreen


Očigledno je da su novopečeni partneri Dragan Đilas i Saša janković podelili poslove, pa kjje Đilas pokupovao sekunde i medije, a Jankjović za njegov račun preuzima novinare i udruženja. 

U još jednom uzaludnom pokušaju da se dokopaju fotelja i vlasti. 

A novinarima iz njihove kampanje, neka je na čast.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mihajilo

pre 6 godina

Toliko o nezavisnom novinarstvu. Oni kojima su puna usta politizacije medija upravo učestvuju u kampanji!

Enes

pre 6 godina

Iskreno, ne vidim tu neki problem. Ne znam statut NUNS-a, ali ni njihov uticaj niti bi ih uopšte slušao niti pitao osim u slučaju nekih strukovnih, novinarskih pitanja. Takođe bih da se osvrnem na samog Jankovića jer njemu ni inekcija nekog "političkog adrenalina" ne može pomoći, a ne neki govornik iz NUNS-a. Iskoristio je svojevremeno da sa državne funckije (ombudsmana) krene u kampanju za predsednika, i ruku na srce ostvario je dobar rezultat. To je iskoristio i napravio stranku-pokret i onda počinje njegov sunovrat. Gubi se jer nema organizacione sposobnosti, loš je menadžer u svim poljima od HR do unutrašnje organizacije i tu tapka u mestu, pa onda i nazaduje. Gubi bliske saradnike koje je inicijalno okupio, nema viziju ni opozicionog delovanja a kamoli planova ako ,nedajbože, dodje na vlast. Sunovrat i političko samoubistvo pravi poslednjih dana kad umesto da bude kolovođa i Pijemont opozicije, podržava vaskrslog Djilasa u kandidaturi za gradonačelnika Beograda. E, ako toga Jankovića neki član NUNSa oživi, nek mu je halal.

GajbexG

pre 6 godina

Ovo je skandalozno zaista!!!Nemam reci na ovu novinarsku "neutralnost"

Kaja

pre 6 godina

To je ona stara fora ko o cemu k.. o postenju,oni koji su najvise upetljani ti najvise kukaju o nezavisnosti...

Uroš

pre 6 godina

Ovako, ako je tribina u pitanju i neka tema, i neko organizovao , stvarno ne vidim tu neku kampanju. Organizator tribine ima pravo pozvati bilo koga i taj da se odazove i neodzove. Jankoviću više nikakva kampanja ne pomaže inače.

nina

pre 6 godina

Jos jedan dokaz da cilj opravdava sredstva, misle da im je sve dozvoljeno i oprosteno u njihovom pokusaju da se docepaju fotelje.

Viktor

pre 6 godina

Zamislite situaciju da neko iz NUNS govori na tribini SNS? To bi bio za pojedine medije tezak zlocin zadiranje u slobodu medija itd. Sramota je da oni koji tvrde da je novinarstvo u Srbiji unisteno i da ga nema zbog SNS tj vlasti idu i pricaju po tribinama maloumnih zgrcenih ljudi koji imaju jasan cilj unistiti i pokrasti Srbiju.

atila

pre 6 godina

Zna se ko je Željko Bodružić ,mučenik iz NUNSA ,kao i ostali plaćenici.N.Milenković promenio stranke i stranke i propao i kao političar u LDP pa sad video svoju šansu pored Jankovića...

Lika

pre 6 godina

Nikada oni nisu bili nezavisni. To su sve ostaci petooktobarske bande, kada je svako mogao da udje u sveru novinarstva. Zbog toga nam je i takvo stanje u medijima. Brukaju casne i kavalitetene novinare.

Zoki

pre 6 godina

To je nezavisno udruzenje mesetara. Bolje tako da se zovu ovi licemeri.

Nikola

pre 6 godina

NUNS stalno napada vlast, pa sam mislio da su nzadovoljni nečim kad oni su ušli u pokret Saše Jankovića i samo napadaju vlast, verovatno po nalogu Jankovića.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17