• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Index.hr

09.02.2018

19:36

(FOTO) ČEMU SAD USTAŠKA HISTERIJA?! Urlaju protiv dolaska predsednika Srbije, a pre tri godine VUČIĆ BEZ PROBLEMA ŠETAO ZAGREBOM?!

Politika

(FOTO) ČEMU SAD USTAŠKA HISTERIJA?! Urlaju protiv dolaska predsednika Srbije, a pre tri godine VUČIĆ BEZ PROBLEMA ŠETAO ZAGREBOM?!

Podeli vest

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji u ponedeljak odlazi u Zagreb, tamo bi trebalo da dočekaju protesti udovica i veterana, piše portal “Indeks“

Vučić je u Zagrebu bio pre tri godine, na inauguraciji predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Kako navodi portal, Vučić je tada došao da uveliča inauguraciju, a to nije smetalo udruženjima bliskim HDZ.

Tanjug

U to vreme, na čelu HDZ bio je Tomislav Karamarko koji je podržavao Kitarovićevu, a sa njim i udruženja veterana koje su tada delovale usmerenije protiv tadašnje vlasti premijera Zorana Milanovića. 

Danas je, kako se navodi, HDZ udaljeniji od predsednice, a premijer Andrej Plenković se nije pozitivno izjasnio o Vučićevom dolasku. 

Tanjug/HINA

Pre tri godine, kako se dodaje, tadašnji premijer, a današnji predsednik Srbije uz mnogo manje problema stigao je u Zagreb. Vučić je sa Miloradom Pupovcem prošetao po centru Zagreba i položio venac na spomenik Nikole Tesle. Uputio se potom u Crkvu preobraženja Gospodnjeg na Cvetnom trgu. 

Tanjug

- Da stvar bude zanimljivija, u hotelu Šeraton istog dana sastao se sa tadašnjim predsednikom HDZ-a Karamarkom- piše “Indeks“. 

Tanjug

- Znate da nisam nimalo plašljiv. Štitim interese Srbije jer sam za to plaćen od naroda Srbije. Ne bi bilo fer da govorim o detaljima i junačkim delima- rekao je pre tri godine u Zagrebu.

ZAGREBAČKA FILIJALA TV N1 NAJGLASNIJA U KAMPANJI PROTIV VUČIĆA: U Hrvatskoj se ne stišava bura povodom posete predsednika Srbije!

USTAŠKA POSLA! Vučić smeta Hrvatima jer im NE DA DA OD SRBIJE PRAVE KRPU!

DA VIDIM U ZAGREBU SAMO JEDAN TRANSPARENT "MI NISMO USTAŠE" I ODMAH SE IZVINJAVAM! Vulin reagovao na hajku koja se protiv njega vodi u Hrvatskoj




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 6 godina

Ljubomorni sto je srbija najuspesnija u regionu i sto nikada nece biti kao mi

mirko

pre 6 godina

Hrvatski nacionalisti se plase naseg jacanja i potislivanja Hrvatske sa pozicije koju danas ima. otuda takoteske reci i neprijateljske reakcije koje ni malo nece doprineti poboljsanju odnosa i smirivanju tenzija.

Miloš

pre 6 godina

Ja sam SRPSKI nacionalista, veličam SRPSKU NACIJU, al ne nipodaštavam nijednu naciju, al kad osetim mržnju prema Srbima odmah se zovem, a tako i predstavljam HRVOMRZ !

SREDOJE

pre 6 godina

Hajka od strane Hrvatske zbog dolaska Aleksandra Vucica je zbog toga sto oni ne mogu nikako da podnesu to da je Srbija sad cenjena drzava u svetu i da je niko ne moze gaziti ko krpu. Ono sto brine kako to da EU cuti i nemo posmatra ponasa nje svoje clanice tako da mi nije mi jasno da je takva drzava uopste clanica EU.

Lela

pre 6 godina

Postavlja se pitanje da li i Hrvati znaju čemu tolika histerija oko dolaska Aleksandra Vučića u Zagreb?!

Leka

pre 6 godina

Ovo podstiče sumnju da unutrašnja politika Hrvatske ne štima, da u njoj nešto škripi i da oni sami ne znaju šta hoće.

Janko

pre 6 godina

Hrvati rade kako vetar duva,sad ovako,sad onako kako njima odgovara.

Zlata

pre 6 godina

Takav scenario gledali smo već u BIH ! Ocigledno da se diriguje iz jednog centra.Cudno je,da pred same izbore u Bgd,Kolinda zove Vučica u posetu!?!Naravno,prepucavanje izmedju nje i Plenkovica je samo spektakl za naivne,jer se zna da Predsednik postavlja Premijera Hrvatske .Plasim se za bezbednost naseg Predsednika Vučića....!!! Mislim da treba da odustane od tog puta!!!

Maja

pre 6 godina

To su neki Hrvatski politicari podigli tenziju i narod nasedne na to,naravno...

Milena

pre 6 godina

Hrvati nas definitivno ne podnose,samo im treba neko da baci kosku i oni pocnu da nas pljuju najgore...

didi

pre 6 godina

ponašanje hrvata i njihova histerija liči na psihijatriski slučaj kada znaš da si kriv i pokušavaš da ubediš sebe da to nije istina i da opravdaš sve te zločine i jedina istina je da su pobili ili proterali starce,žene i decu kao veliki junaci sram ih bilo ako ga uopšte imaju!!!!!!!

Miloš

pre 6 godina

Ne kapiram više ni šta je nacionalista, a volim svoju naciju. A ne diram druge nacije. Trebalo bi malo da se dodje na TV i objasne narodu neke stvari i termin "NACIONALISTA".

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17