• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.02.2018

16:48

NEDIMOVIĆ: SNS garant nastavka ulaganja u poljoprivredu

Politika

NEDIMOVIĆ: SNS garant nastavka ulaganja u poljoprivredu

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović izjavio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" garant nastavka ulaganja u poljoprivredu

Kako je saopšteneno, Nedimović je danas obišao poljoprivredna gazdinstva Zorana Ðorđevića i Zorana Radovanovića u Resniku, gde je poljoprivrednicima ukazao da sela oko Beograda imaju najveću vrednost, kao i da se mnogo ljudi u Beogradu bavi poljoprivredom i da je to ono što državi daje hranu.

- Nastojimo da pomognemo koliko je to moguće, ove godine Grad Beograd je izdvojio 175 miliona dinara za razvoj poljoprivrede, ali da bismo stavili poljoprivredu u fokus i ukoliko lista „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!“ pobedi 4. marta na izborima, možemo napraviti bolju platformu za komunikaciju između poljoprivrednika i Gradske Uprave - poručio je Nedimović.

On je dodao da je to najpotrebnije kako bi se ostvarili što kvalitetniji rezultati, nastavila ulaganja u poljoprivredu i stvorili još bolji uslovi za poljoprivrednike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

Vidi sta ces sa rusima sto nam zabranise izvoz krusaka [ oce reci zabranili su uvoz istih iz srbije ] a to sve zbog nakupaca za cije te je zlocinacko delovanje po ekonomiju srbije bas briga .

verica

pre 6 godina

Poljoprivreda nikad nije imala vecu podrsku drzave sto u zadnjih par godina od kada je na vlasti ODLICAN TIM SNS.

pop

pre 6 godina

Poljoprivreda je do sada bila dosta zapostavljana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17