• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

08.03.2018

16:50

BEOGRAĐANI GLASALI ZA NAPORAN RAD! Mali: Najbolji tim, rezultati zagarantovani

Politika

BEOGRAĐANI GLASALI ZA NAPORAN RAD! Mali: Najbolji tim, rezultati zagarantovani

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da su na izborima kandidovani vidljivi rezultati i realni planovi, da su Beograđani glasali za naporan rad i rezultate, a ne za dokazane laži i ogoljenu mržnju te da su "pošto sada imamo novac, stabilnost i najbolji tim ljudi, rezultati zagarantovani"

Nikada se nećemo vratiti u prošlost, podvukao je Mali u intervju za Blic.

Na pitanje da li će prihvatiti, ukoliko mu predsednik Srbije Aleksandar Vučić predloži da nastavi da obavlja funkciju gradonačelnika, Mali je rekao da ako Vučić odbornicima predloži da bude gradonačelnik u naredne četiri godine, "tako će biti". Kako je rekao Vučićevo mišljenje i odluke izuzetno ceni jer zna da mu je na umu isključivo interes građana.

- Gradonačelnik će biti osoba koja će raditi isključivo u interesu Beograđana tako što će u delo nastaviti da sprovodi viziju našeg predsednika - rekao je Mali.

Na konstataciju da se pominjala mogućnost da zameni Dušana Vujovića na čelu Ministarstva finanansija, ali i neke druge opcije, Mali je rekao da nije osoba koja trči za funkcijama, već da mu je najvažnije da posao bude valjano urađen. 

Beograd je grad koji živi cele godine, kaže gradonačelnik i ukazuje da grad neće stati dok se ne donese odluka o novom gradonačelniku, da će se nastaviti sa poslom "punom parom" i da se neće izgubiti nijedan dan. 

- Tvrdim da ćemo raditi intervju u metrou do 2022. godine, kada će prva linija biti puštena u rad. Samo da znate, neće biti besplatnih vožnji. Vi i ja ćemo morati da kupimo kartu, pa kada kupimo kartu, tek onda ćemo moći da se vozimo metroom i razgovaramo - rekao je Mali.

Takođe, ističe da je "mnogo projekata pred nama", da se završavaju stari i pokreću novi, a glavni grad se razvija iz dana u dan. 

VUČIĆ 54,7%, SPS 9,8%, CELA OPOZICIJA ISPOD CENZUSA - Najnovije istraživanje "Faktor plusa" o vanrednim parlamentarnim izborima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 6 godina

Građani su na izborima pokazali da veruju ljudima koji prave rezultate

rebeka

pre 6 godina

Narod je glasao za rezultate koji su dosli nakon napornog i marljivog rada !

Tanja

pre 6 godina

Građani će uvek glasati za rad i napredak, zato je SNS i osvojio najviše glasova.

Ivana

pre 6 godina

Beogradjani su glasali za konkretne rezultate koji su uradjeni, sve sto je obecano je i ostvareno.

sanja

pre 6 godina

Gradjani glasali za rezultate, ne za prazne price opozicije!

Miroslav

pre 6 godina

Postignuti rezultati trenutne vlade su odlicni.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17