• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.03.2018

14:32

ÐURIĆ: Ne bih o američkom planu za Kosovo - Srbija ima svoj!

Politika

ÐURIĆ: Ne bih o američkom planu za Kosovo - Srbija ima svoj!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić nije želeo danas da komentariše tvrdnje o planu administracije SAD za Kosovo u četiri tačke i rekao da je prava adresa za to - Stejt dipartment

- Ja ne bih danas pričao previše o politici, mogu samo da vam kažem da za to morate da pitate Stejt department, ako neko zna nešto o tome, to su oni i to je sve što imam da kažem. Svakako imamo srpski paket za KiM, ali to je naš paket - rekao je Ðurić u Prilužju, nakon donacije terenskog vozila Centru za socijalni rad u tom mestu.

Srbija ima "srpski paket" za KiM, ponavlja Ðurić i dodaje da za američki, treba da se da pita Stejt department.

Prema pisanju medija, SAD su pripremile specijalni "paket" za KiM četiri tačke koji će narednih nedelja biti predstavljen najpre predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Dokument Stejt departmenta tiče se direktno statusa južne srpske pokrajine i prema nekim najavama, može da odredi dalji strateški pravac naše države.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maki

pre 6 godina

Srbija ima svoj ponos i dostojanstvo. Srbija ima svoj stav o pitanju KiM i nece odustati od svoje politike. Srbija nece pristati na ucene i ocekujemo podrsku nasih velikih prijatelja, svetskih velesila.

Lun

pre 6 godina

Predsednik Vučić će sve najbolje uraditi za Srbe na Kosovu

Mare

pre 6 godina

Mi treba da imamo svoj program a ne da nam ga neko namece.

mala

pre 6 godina

Srbija ima svoje planove sto se tice KIM-a i nece dozvoliti da ih niko pokavari.

mala

pre 6 godina

Da Srbija ceka na americke planove KIM bi odavno otisao albancima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17