• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/fakti.org

02.04.2018

19:36

PUTIN ĆE RASPOREDITI NUKLEARNO ORUŽJE NA JUGU SRBIJE?!  Albanski mediji "otkrivaju", nova ruska baza u Preševu biće opremljena RAKETAMA SREDNJEG DOMETA!

Politika

PUTIN ĆE RASPOREDITI NUKLEARNO ORUŽJE NA JUGU SRBIJE?! Albanski mediji "otkrivaju", nova ruska baza u Preševu biće opremljena RAKETAMA SREDNJEG DOMETA!

Podeli vest

Moskva će rasporediti nuklearno oružje na Balkanu, tačnije na jugu Srbije. Kako pišu albanski listovi, pozivajući se na britanski list “Dejli Star“, nova ruska baza će se nalaziti u Preševu i biće opremljena raketama srednjeg dometa

Ovo je posebno važno zato što se ovaj grad nalazi blizu administrativne linije sa Kosmetom što može dovesti do toga se Rusija i SAD sukobe upravo na Balkanu. 

Ovim taktičkim potezom Putin bi pokušao da stavi pod kontrolu Amerikance koji imaju svoje baze u Poljskoj i kontrolišu Balkan, ali i zemlje kao što su Grčka, Italija, Austrija, Kosovo i Albanija. Navodno, srpske vlasti su spremne da pregovaraju o ovoj opciji.

Kako navodi albanski list iz Preševa, Srbija je od Rusije već dobila četiri aviona MIG-29, a “ima u planu da od Rusije traži nuklearno naoružanje, kao i neke druge vrste vojne opreme“.

- Izgleda da Rusija razmišlja o tome da protivavionski raketni sistem “S-400“ rasporedi u Srbiji“, navode preševski mediji . Prema pisanju albanskih medija, koji se pozivaju na britanske izvore, NATO je dobio signal za uzbunu još kada je Putin u Kaljingradu, ruskoj enklavi koja se nalazi između Poljske i Litvanije, napravio jedan od najsnažnijih vojnih garnizona na svetu. 

Prema mišljenju nekih zapadnih analitičara, Kaljingrad koji je odsečen od svog centra je i najranjiviji deo Rusije, ali i mesto odakle bi Rusija sa svojim saveznikom Belorusijom mogla da započne ofanzivu i vrlo brzo odseče baltičke države od ostalih država- članica NATO.

(VIDEO) ALBANSKI MEDIJI ŠIRE PANIKU: Srpski "orlovi" u brišućem letu iznad Preševa IZAZVALI POMETNJU!

KFOR SMIRUJE ALBANCE: Ostanite mirni ne postoji pretnja od SRPSKIH AVIONA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jure

pre 6 godina

Super, jos ameri da u Pristini postave svoje rakete. Sta ce njima rakete npr. na balkanu kad ih mogu ispaliti iz Vasingtona ili Moskve na bilo koju lokaciju u svetu.

jure jure vimsta te na qre

pre 6 godina

Ako Srbija dobije te nuklearke budi suguran da u slučaju rata bar tri sigurno lete za Zagreb, Split i Zadar.

sumadinac neprskani

pre 6 godina

e kamo lepe srece .kad nam vec nedaju da zivimo ko ljudi u miru bar da budemo tesko naoruzani ruski garnizon u sred evrope .

Deda Nole

pre 6 godina

Englezi ko englezi i kad ti kaze dobar dan ne treba mu verovati kao i ovo pisanje Dejli Stara obicna podmetacina u sluzbi stvaranja napetosti i nista vise,zasto ovaj list nije odgovorio na deset pitanja Moskve nego ce rasporediti rakete na jug srbije, kad ih moze poslati bilo gde sa bilo koje tacke a najbolje iz severnog mora na senat gde sede svetski mesetari i lazovi a listovi poput ovog dobice koskicu jer su se dobro vladali-ukratko engleski idiotizam.

deda rasa

pre 6 godina

opet podmetacina lukavih engleza. jel to oni spremaju otimacinu juga srbije.od koga je laz nek je i od engleza ali mnogo je.odakle toliko patoloske mrznje prema srbima.

Ludodoba

pre 6 godina

Siptarska propaganda.Mozda je ovaj tekst po preporuci njihovih zapadnih prijatelja.Sad ocekujem reakcije iz Vasingtona i Londona,kao posle Racka i Markala!?

mikan

pre 6 godina

ako se ovo stvarno desi onda će šiptari sami da napuste kosovo i metohiju.

Dejan

pre 6 godina

Sta vas briga sta se desava u Srbiji, gledajte vasu albaniju a mi nase Kosovo

Penzionerj

pre 6 godina

To bi bio spas za nas. Eh Putine sto te nebih devedesetih, na kraju nikad nije kasno.

Rovački toplička divizija

pre 6 godina

Dobro dosli u toplicki kraj i okolinu.

Bojan

pre 6 godina

Ako bi se ovo ostvarilo ova odluka bi bila najbolja odluka Srpske vlasti od zacetka zemlje Srbije. 100% uveren!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija