• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2018

14:20

NISU GA UPLAŠILI! MARKO ĐURIĆ SUTRA PONOVO NA KOSOVU I METOHIJI!

Politika

NISU GA UPLAŠILI! MARKO ĐURIĆ SUTRA PONOVO NA KOSOVU I METOHIJI!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić prisustvovaće sutra, 7. aprila, ponoćnoj Vaskršnoj liturgiji u manastiru Banjska

 

Da će Ðurić boraviti na KiM i prisustvovati liturgiji u manastiru Banjska saopštila je Kancelarija za KiM, a vest je potvrđena i u Prištini.

Naime, da će Ðurić sutra biti na KiM saopštilo je i kosovsko ministarstvo poljnih poslova, a tom mediju potvrdio i savetnik ministra spoljnih poslova, Jetlir Ziberaj.

Ðurićev odlazak na Kosovo i Metohiju dolazi svega dve sedmice nakon njegovog hapšenja, 26. marta, od kojeg je Priština načinila politički spektakl, a pokušala da ga objasni navodnim nepoštovanjem procedure vezane za posete, te uskraćivanjem dozvole Ðuriću, iako, po toj proceduri, on nije dužan da traži dozvolu, već samo da blagovremeno obavesti o poseti.

Ziberaj i sada za Gazetu ekspres kaže da je taj resor "odobrio" Ðuriću posetu.

"Da, zahtev za posetu je odobren u duhu mira i razumevanja povodom pravoslavnog uskrsnog praznika", rekao je Ziberaj za Express.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 6 godina

Svaka cast na hrabrosti, pokazi im da se mi nicega ne bojimo, i nikog!

poli

pre 6 godina

Svaka čast na odluci da prisustvuje liturgiji baš na svetoj zemlji na nasem kosovu

Milan

pre 6 godina

Samo hrabro! ... Ne dozvoljavaju čoveku da se bavi svojim poslom.

nataša

pre 6 godina

Srećan put Srbine!Budi uz Srbe uveseli im Vaskrs, daj im nade.

Aca

pre 6 godina

Marko Djuric ne odustaje, uvek je uz svoj narod na KiM!

sanja

pre 6 godina

Bravo Marko, pa sta su ti albanci umislili, da se oni pitaju ko ce i kada dolaziti na svetu Srpsku zemlju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17