• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2018

12:19

SNS PARAĆIN: Hoćemo raspisivanje lokalnih izbora!

Politika

SNS PARAĆIN: Hoćemo raspisivanje lokalnih izbora!

Podeli vest

SNS Paraćin traži raspisivanje lokalnih izbora u tom gradu nakon što je lokalna vlast, kako navode, zakazala vanrednu sednicu skupštine opštine, ali su pri tome neke od odbornika i građane fizički sprečavali da uđu na sednicu

Kako se navodi u saopštenju stranke, lokalna vlast je na sednicu pozvala neke opozicione odbornike svega sat vremena pre održavanja iste, dok neke nije ni pozvala,a dnevi red ticao se plana odbrane od poplava.

U SNS navode da je to nelegalna sednica i da je održana na dvogodišnjicu takođe nelegalne konstitutivne sednice skupštine opštine kada je, kako kažu, na "kriminalni način formirana skupštinska većina takođe uz angažovanje kriminalaca kao obezbeđenja".

"Odbornici i oko 250 građana koji su došli da čuju i vide šta se to dešava na toliko hitnoj sednici skupštine opštine bili su fizički sprečeni da uđu i prisustvuju sednici. Građani od kojih neki stariji od 80 godina fizički su sprečeni da uđu u salu od strane osuđivanih narko dilera i batinaša koje je angažovao Predsednik opštine Saša Paunović", navodi se u saopštenju.

Građane su sprečavali da uđu i članovi Demokratske stranke, LDP-a, Nove stranke i pokreta Svi za Paraćin.

Odbornici i građani su fizički sprečavani da uđu na sednicu, a nekima su zadati i udarci uz upućivanje uvreda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 5 godina

U Paraćinu vlada totalno rasulo! Izbori su im neophodni!

Marija

pre 5 godina

Stvarno vandalizam u skupstini, ko mu daje za pravo da se tako ponasa!

Milena

pre 5 godina

I treba raspustiti sadasnji saziv! Ovaj javasluk mora prestati!

Zarko

pre 5 godina

Kakav je to nacin!? Tamosnju vlast pod hitno raspustiti i organizovati vanredne lokalne izbore!

mala

pre 5 godina

Ako vec postoji problem i treba da se raspisu izbori.

mala

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje DVERI nije normalno, i treba raspisati izbore.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17