• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

09.05.2018

22:13

ALIJANSA VIŠE NE BIRA SREDSTVA! NATO preko Srbije sprema 'info-rat' sa Rusijom!

Politika

ALIJANSA VIŠE NE BIRA SREDSTVA! NATO preko Srbije sprema 'info-rat' sa Rusijom!

Podeli vest

Šefovi NATO pakta ozbiljno se spremaju za informacioni rat sa Ruskom federacijom u kojem bi mogla da strada i Srbija, upozoravaju stručnjaci!

Naime, ekspertkinja Atlantskog saveta Elizabet Bro tvrdi da treba osnovati "komunikacioni NATO za informativno ratovanje", kako bi se Zapad suprotstavio "ruskoj propagandi". Prema njenim rečima, zapadne drža

Uvlače nas silom u pakt

Kad nam pune uši o "opasnosti ruske propagande", oni u stvari pripremaju teren da nas usisaju u NATO

Aleksandar Pavić, politikolog

ve se moraju udružiti ne samo na vojnom nego i na informativnom planu, a ovaj savez bio bi otvoren i za vojno nesvrstane. Stručnjaci upozoravaju da je ovo veoma opasno za Srbiju, koja slovi za ruskog saveznika na Balkanu, i da zapravo znači da će Vašington pokušati da nas uvuče u sukob sa Moskvom!

Elizabet Bro, inače, ovaj plan NATO pakta pravda "vrtoglavim nizom preterivanja i neistina" koje su ruski mediji navodno izneli u vezi sa slučajem trovanja Skripalja i nedavnog navodnog hemijskog napada u Dumi u Siriji.

Komentarišući ove navode, politikolog Aleksandar Pavić smatra da predlog o "Info-NATO" dolazi sa ozbiljne adrese i da ga tako treba shvatiti.

- Kad nam pune uši o "opasnosti ruske propagande", oni u stvari pripremaju teren da nas

mojugao

LJUBAN KARAN POTPUKOVNIK KOS

Informativno ratovanje uveliko traje. Njena želja je da NATO postigne prevlast na Balkanu jer je utisak na Rusija pobeđuje. Ovo je opasno za Srbiju, jer sve što primenjuju na Rusiju, primenjivaće i na nama.

usisaju u NATO. Ako ne onaj izvorni, ono bar u ovaj drugi, još opasniji jer je to carstvo zvanično zaštićenih laži. Elizabet Bro, osim što piše za "teškaše" zapadnog medijskog establišmenta, poput "Volstrit žurnala", "Forin afersa" i londonskog "Tajmsa", saradnica je i poznatog NATO "tink-tenka" Atlantskog saveta. Taj savet, podsetimo, prošle jeseni je predložio da SAD uspostave trajno vojno prisustvo na Balkanu, a njegov potpredsednik Dejmon Vilson da NATO treba da uspostavi vojnu bazu u Brčkom- podvlači Pavić.

NATO ZBOG KOSOVA PRETI RUSIMA RATOM!! Komandat KFOR-a Koči poručio da je NATO spreman i da ratuje za Šiptare




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija