• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2018

14:01

VUČIĆ SE SASTAO SA KRIHBAUMOM - Uskoro obraćanje javnosti

Politika

VUČIĆ SE SASTAO SA KRIHBAUMOM - Uskoro obraćanje javnosti

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, nešto posle 13.00 časova sa predsednikom Odbora Bundestaga za evropske poslove, Ginterom Krihbaumom. Oni će se nakon sastanka obratiti medijima

Krihbaum će razgovarati i sa premijerkom Anom Brnabić, kao i, kako je najavljeno iz Ambasade Nemačke u Beogradu, sa predstavnicima srpskog parlamenta i članovima vlade sa kojima će razgovarati o daljim koracima u procesu evrointegracija Srbije.

On će učestvovati i na međunarodnoj parlamentarnoj konferenciji "Idejom EU do mira i razvoja" na kojoj će izneti svoje stavove o važnosti regionale saradnje u procesu pristupanja Evropskoj uniji, a sastaće se i sa predstavnicima civilnog društva i sa stipendistima nemačke fondacije Konrad Adenauer u Srbiji.

Gunter Krihbaum prati proces EU integracije Srbije već dugi niz godina.

Tim povodom je već nekoliko puta boravio u Srbiji što ukazuje na važnost koju Nemačka pridaje procesu evrointegracija Srbije, kao i na široku podršku koju Nemačka, kao fer i pozdan partner, pruža reformskom procesu u Srbiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kalina

pre 5 godina

Verujem da ce ovaj sastanak doprineti nasem putu ka ulazak u EU

Alhemičar

pre 5 godina

Evrointegracije Srbije su na dobrom putu i podrška Nemačke nam je od velikog značaja.

Dragi

pre 5 godina

Nasa pozicija je teska, ali nastavljamo sa nasom borbom.

Marija

pre 5 godina

Unapredjenje odnosa sa Nemackom je korak napred ka Evrointegracijama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija