• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

14.05.2018

17:48

SPECIJALNI RAT! RUŠE DRŽAVU PREKO JELENE I 'KANTRIMENA'!  Britanski i američki špijuni spremaju VELIKI HAOS U SRBIJI!

Politika

SPECIJALNI RAT! RUŠE DRŽAVU PREKO JELENE I 'KANTRIMENA'! Britanski i američki špijuni spremaju VELIKI HAOS U SRBIJI!

Podeli vest

Britanski i američki špijuni prikupljaju podatke o ubistvu Jelene Marjanović i pogibiji Luke Jovanovića. Pokušaće da izmanipulišu porodice da bi optužili državu da je zataškala zločine!?!

Zapadni moćnici pokušaće u narednih mesec dana da u Srbiji izazovu politički haos zloupotrebljavajući nerasvetljeno ubistvo pevačice Jelene Marjanović i tragediju u kojoj je pre četiri godine na Brankovom mostu automobilom 'mini moris kantrimen' pregažen mladić Luka Jovanović.

Kako su otkrile srpske bezbednosne službe, britanski i američki špijuni koji se predstavljaju kao aktivisti NVO organizacija za zaštitu ljudskih prava već više od pola godine prikupljaju sve podatke o ova dva slučaja (vidite okvire). Oni kontaktiraju članove porodica i advokate angažovane u istragama, a ideja im je da pokušaju da izmanipulišu nekog od njih ne bi li optužili državu da je zataškala zločine i zaštitila ubice!?!
Izazivaju nemire

Kako kažu naši izvori, visokopozicionirani funkcioneri srpskih bezbednosnih službi, u pitanju je klasična priprema 'specijalnog rata', koji treba da izazove masovne nerede u Srbiji.

mojugao

DŽEVAD GALIJAŠEVIĆSTRUČNJAK ZA BEZBEDNOST
Ne čudi da strane službe žele da iskoriste slučajeve koji su izazvali pažnju javnosti kako bi diskreditovali institucije ili pojedince. Cilj im je da oslabe politički sistem u Srbiji.

- Njihov krajnji cilj jeste da državu rbiju prikažu kao zločinačku tvorevinu koja štiti monstruozne ubice! Pokušaće da iskonstruišu neku dokumentaciju i da instrumentalizuju nekog od članova porodica nastradalih kako bi u javnost plasirali strašne laži. Znate, ako bi u novinama i na TV izašla informacija da je neki ministar ili neki drugi čovek iz vrha vlasti zataškao ubistvo, pa to bi gotovo sigurno bio okidač za građanske nemire, a oni bi se onda lako usmeravali u cilju slabljenja i rušenja vlasti koja nikako ne odgovara zapadnim moćnicima -objašnjava jedan od naših sagovornika. 

OTKRIVENA DVA MUŠKA DNK TRAGA NA PATICI! Jelena nikad nije stigla DO RAMPE NA NASIPU!

Prema njegovim rečima, srpski obaveštajci su sve ovo provalili kada su strani 'NVO aktivisti' pokušali da članove porodica nastradalih Jelene i Luke ubede kako je za sve kriva država, odnosno da takve slučajeve može da zataška samo neko iz vrha vlasti.

Činjenice o slučaju Jelene Marjanović

* Oružje kojim je ubijena nikad nije pronađeno
* 25 meseci od ubistva suđenje još nije počelo
* Glavni optuženi je Zoran Marjanović, pevačicin muž

- Ideja je da se kaže da je Jelenu ubio neko ko ima jake veze u vrhu države, pa je onda neki ministar ili neki tužilac jednostavno sakrio pravog ubicu. Na drugoj strani, pokušaće da plasiraju priču kako je nesrećnog Luku na Brankovom mostu pregazio neko jako blizak vlastima, nečija žena ili sin, zbog čega je kasnije sve zataškano i izrežirano, odnosno nađen je čovek koji je sve priznao i za velike pare odrobijao - navodi naš izvor.


Prema rečima obaveštenih sagovornika, zapadne službe su se odlučile na ovaj potez kada su im svi drugi pokušaji izazivanja političke nestabilnosti i slabljenja vlasti Aleksandra Vučića propali.

Činjenice o slučaju Luke Jovanovića

* Otac nastradalog Luke tvrdio da je policija opstruirala istragu
* Ne zna se čiji je i gde je "kantrimen" kojim je Marko Milićev naleteo na Luku
* Ne zna se odakle Milićevu novac da preko Turske pobegne u Kinu, gde je uhapšen
* Milićev osuđen na četiri i po godine zatvora i još služi kaznu

- Setite se samo, svašta su oni pokušali. Plasirali su i najgore laži, ali ništa im se nije primalo. Srbi jednostavno više veruju svojoj vladi nego njihovoj propagandi. Zato je procenjeno da je vreme da se krene sa prljavijim metodama. A optuživanje države za zataškavanje zločina je odavno isprobana metoda koja je uspevala u mnogim zemljama sveta. Pa i takozvano Arapsko proleće je počelo sličnim optužbama - objašnjava naš sagovornik.
Kontrapropaganda

I dok niko od zvaničnika i članova porodice Marjanović i Jovanović nije juče hteo da govori o našim saznanjima, bezbednosni analitičari kažu da je ovo sasvim realna opcija. Bivši operativac DB Božo Spasić kaže da nije nimalo iznenađen.
- S obzirom na to da su ovi slučajevi medijski jako interesantni, obaveštajci su procenili da bi neki od njih mogli da budu iskorišćeni u specijalnom propagandom ratu protiv Srbije. Najveću pažnju izazvali su ubistvo pevačice Jelene Marjanović i gaženje Luke Jovanovića na Brankovom mostu. To su nerešeni ili slučajevi koje obavija misterija i koje strane službe lako mogu da iskoriste. Strani agenti jesu ubačeni preko raznih NVO, pa vršljaju po Srbiji i skupljaju informacije... - upozorava Spasić.

AFERA KANTRIMEN! Ispovest Bojana Jovanovića za Informer: ZNAM DA MILIĆEV NIJE ZGAZIO LUKU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
eclipse

pre 5 godina

Neće to moći tako, to su samo priče novinara.

HANI

pre 5 godina

Verujem da su spremni ali od rusenja Srbije nema nista.

Tina

pre 5 godina

Spremni su na sve, ali ih mi moramo sprečiti da manipulišu.

Dana

pre 5 godina

Rešiš slučajeve. I svi ovde zadovoljni. Osim ubica.

BELINDA

pre 5 godina

Kada bi to tako moglo do sada bi TRAMP pao na kolena, tolikii zena priča o njegovoj seksualnoj bolesti a on je vlast još uvek.

Nena

pre 5 godina

Naše bezbednosne službe rade svoj posao, odlično. Nadam se da će biti, kora ispred NVO. U pravu je Predsednik Putin što ih je zabranio u svojoj zemlji, sa argumentima.

Sonja

pre 5 godina

Pozicija Aleksandra Vucica i Srpske napredne stranke je toliko ucvrscena, da su poceli i mrtve da uznemiravaju kako bi dosli do cilja. Neverujem da ce im uspeti i treba da se stide sto im je tako nesto i palo na pamet.

boki

pre 5 godina

Значи мало је рећи лешинари ,таква реч која описује људе који се хране и скупљају поене на туђој несрећи не постоји.

slađa

pre 5 godina

Nije ovo rat protiv Srbije, već podrivanje vlasti u Srbiji. Ove slučajeve je trebalo razrešiti i ne razvlačiti po novinama i tabloidima. Čemu služe policija i tužilaštvo.

Nemanja

pre 5 godina

Ministarstvo unutrašnjih poslova pažljivo radi svoj posao u istrazi u vezi ove dve tragedije, I svako za koga se dokaže da je krivac odgovaraće I neće biti zaštićen, već će biti pred licem pravde.

Maja

pre 5 godina

Nece im to proci tek tako.Nisu Srbi glupi pa da padaju na takve price!

Miki

pre 5 godina

Неће успети разноразним лажима да изазову нереде којима се толико надају

Vanja

pre 5 godina

На туђој несрећи покушавају да добију јефтине поене и изазову неред

Laza

pre 5 godina

У Србији постоји јак систем који очигледно смета страним моћницима

Milan

pre 5 godina

Porodice, ako su pametne, neće dozvoliti da ih bilo ko izmanipuliše!

istina

pre 5 godina

Narod srbije ro vec zna i bez agenata da je to zataskano kao i mitrovicev sin i sam mitrovic zbog one devojke u hotelu njih nigde ne spomenuste

Vanja

pre 5 godina

Neće Srbiju niko srušiti, pogotovo ne Amerika i Britanija!

mila

pre 5 godina

S obzirom na to da su ovi slučajevi medijski jako interesantni, i imajuci u vidu publicitet ne cudi me uopste s cime se sve bave doticni novinari.

provincijalka

pre 5 godina

Raznim prljavim poslovima smeta Vlada Srbije.

srbenda

pre 5 godina

Sve sto je u zizi javnosti, ono sto je emotivno,eticki , interesantno predmet je manipulacije ili specijalnog rata.Naravno i mnogo drugih elementata. Kao mediji, pozicije i opozicije.

Sasa

pre 5 godina

Americi ne odgovara Srbija onakva kakva jeste sada jaka, bez mogucnosti ucena i manipulisanja.

Ana

pre 5 godina

Kada su tako pametni neka oni rese te zlocine ako mogu...

Aco

pre 5 godina

Američki i Britanski špijuni su najveće kako za Srbiju tako i za svet.

psiholoskinja

pre 5 godina

Od toga nema ništa, narod niko pokolebati neće.

Nina

pre 5 godina

Amerikancima samo odgovara haos na Balkanu, ali nece im se ostvariti zelja. Srbija nikada mirnija nije bila.

Cica

pre 5 godina

Ako vec imaju moderniju opremu i bolje strucnjake,zasto nisu bezuslovno pomogli da se zlocin otkrije. Ne,zapravo im je u vecem interesu da prave teoriju zavere i gluposti.

Maja

pre 5 godina

To je medjunarodno pravo kojim Amerika opravdava i ostvaruje licni interes.

dado

pre 5 godina

Razumem američke motive da na ovim područjima stalno podgrevaju neku nestabilnost ali ne razumem Evropljane što tu nestabilnos podgrevaju u svom dvorištu slepo prateći američke interese.

spale

pre 5 godina

Na zalost dosta ovde napisano je tacno.Ovo su lementi subverzivne delatnosti kao priprema za ofanzivnija dejstva.Sve sto pokazuje nemoc sistema jedne zemlje je podlozno uticajima i isticanje istih.To je pocetak razaranja i stvaranja nepoverenja.Posle toga ide pojacavanje straha.i beznadja.

Neda

pre 5 godina

Jer vi stvarno mislite da ce neko moci da srusi Vucica sa vlasti zbog ubistva Jelene Marijanovic?

Fudbaler

pre 5 godina

Sve se na vreme saznalo, država Srbija je bezbedna.

milan

pre 5 godina

To samo dokazuje da je takozvana drzava Srbija obecana zemlja za tajkune i politicare. oni su van sistema prava i nekaznjeno mogu da rade sta hoce.

Petar Pan123

pre 5 godina

Kada bi to tako moglo do sada bi TRAMP pao na kolena, tolikii zena priča o njegovoj seksualnoj bolesti a on je vlast još uvek.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17