• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. GRBOVIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

21.05.2018

18:29

SKLOPLJEN ZLOČINAČKI, ANTISRPSKI PAKT! Gotovina i Ljimaj pripremaju napad na sever Kosova!?

Politika

SKLOPLJEN ZLOČINAČKI, ANTISRPSKI PAKT! Gotovina i Ljimaj pripremaju napad na sever Kosova!?

Podeli vest

Hrvatski i šiptarski ratni zločinci u Prištini sada potpuno otvoreno, bez ikakvog skrivanja, razrađuju plan za novo etničko čišćenje Srba

Ratni zločinci Fatmir Ljimaj i Ante Gotovina, ljudi koji su odgovorni za smrt i progon stotina hiljada Srba i kojima je suđeno u Haškom tribunalu, ovih dana u Prištini pripremaju plan za napad na sever Kosova!

Ljimaj, zamenik premijera lažne države Kosovo, i Gotovina, hrvatski general koji je lično rukovodio genocidnom akcijom 'Oluja', sastali su se proteklog vikenda u Prištini. Oni su razrađivali strategiju za novo etničko čišćenje Srba, a fotografima su pozirali u jednom kafiću.

Otvorena pretnja

Prema rečima naših odlično obaveštenih diplomatskih izvora,

Ujedinila ih mržnja

Gotovina instruiše kosovsko rukovodstvo za novu 'Oluju', akciju sličnu onoj koja je sprovedena u Hrvatskoj

Ljuban Karan, bivši potpukovnik KOS

Gotovina već duže vreme savetuje Šiptare kako da reše 'srpski problem'. Tuđmanov general ranije je krio svoje 'albanske kontakte', a sada se otvoreno i na javnim mestima sreće sa funkcionerima lažne države.

- Samo naivan čovek može da pomisli da je Gotovina iz Zagreba otišao u Prištinu samo da popije kafu ili da popriča sa Ljimajem o fudbalu. Gotovina je neformalni savetnik šiptarskih vlasti. Nije tajna da su mu obećali milionski keš ako im pomogne da osvoje sever. I što je najstrašnije, Zapad sve to zna, a KFOR i Euleks ni prstom ne mrdaju... - prenosi Informerov izvor.

I dok se Gotovina nije oglašavao i nije odgovarao na pozive naših novinara, Ljimaj je na svom Fejsbuk nalogu napisao da mu je drago što se sa generalom sreo "u drugačijim okolnostima".

"Obaveza Kosova i prijateljske države Hrvatske jeste da jačaju ekonomsku saradnju. Evropske integracije Kosova su naš strateški cilj. Sa Gotovinom sam se prisetio teških vremena kroz koje su prošle naše zemlje, ali i mi kao pojedinci. Uživali smo i u uspesima i postignućima naših zemalja, ali i nas kao pojedinaca...", napisao je Ljimaj.

Bivši potpukovnik Kontraobaveštajne službe Ljuban Karan, komentarišući sve ove navode, kaže da se Albanac i Hrvat nisu slučajno sreli.

- Hrvatska je veoma uspešno sprovela etničko čišćenje Srba, uz prećutnu podršku Zapada. Osim kroz zločinačke vojne operacije, usavršili su tiho etničko čišćenje maltretiranjem i zastrašivanjem kroz državne institucije, koristeći policiju i tajne službe. Sada pokušavaju da svoja 'iskustva' prodaju Albancima na Kosovu. Gotovina je legionar, on spada u 'pse rata' koji su ovladali drastičnim metodama pritiska. Sada prenosi svoja znanja albanskim liderima, tako da u narednom periodu možemo očekivati pojačane perfidne i drastične pritiske na Srbe u pokrajini. Sasvim je moguće i to da Gotovina instruiše kosovsko rukovodstvo za neku novu 'Oluju', akciju sličnu onoj koja je sprovedena u Hrvatskoj - upozorava Karan.

Informer

Strategija za novi napad

Kako smo ranije već objavili, Amerikanci u saradnji sa šiptarskim ekstremistima uveliko pripremaju vojnu akciju na severu Kosova kojom planiraju da definitivno pod kontrolu stave ovu teritoriju.
Pošto im nije uspela provokacija prilikom brutalnog hapšenja direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, Amerikanci sada žele da izazovu novi incident koji bi im poslužio kao izgovor na finalni napad. Strategija za 'osvajanje severa', tvrde upućeni, uveliko se razrađuje u NATO bazi 'Bondstil', a napad se odlaže samo zato što Vašington još nije siguran da li će predsednik Aleksandar Vučić poslati Vojsku Srbije na Kosovo.

Mesto im je u zatvoru

I bezbednosni stručnjak Milan Petrić kaže da dvojica zločinaca sasvim sigurno nisu pričali o sprovođenju humanitarne akcije.

- Fatmir Ljimaj, bivši komandant OVK, i Ante Gotovina, general paravojnih snaga Hrvatske i realizator genocidne akcije 'Oluja', trebalo bi da robijaju, ali oni se slobodno šetaju i smišljaju planove o novim zločinima. Strašno je što na to ne reaguje niko sa Zapada - kaže Petrić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DxD

pre 5 godina

I kad sve ovo znamo mozemo zakljuciti da je Srbiji potrebno mnogo jace naoruzanje nego sto ima i to odmah i sad,jer ce poslije biti kasno.A,Putin nece da nam proda S-300,BUK-M2,tenkove,oklopnjake,novije MIG-29 a ne neke krseve koje nasi jos nisu uspjeli sklopiti. A,ovdje ste pisali da je kupovina raketnih sistema od Rusije gotova stvar,pisali ste da ce nas Rusi braniti,da ce ruski avioni za dva sata biti u Srbiji a sada vidimo da od toga nema nista,Putin bi da nas poklopi i na nas ponovo navuce NATO.Zasto je Putin smijenio Rogozina?Pa.zato sto je njegova stranka "Rodina" trazila da se pomogne,Srbiji,da i Srbiju ne izgubi ko Crnu Goru i Jermeniju. Znam da ovaj komentar necete objaviti,ali,eto,ne mogu da ne napisem istinu.

Marcco

pre 5 godina

A naše lovačko društvo kad digne sto pedeset eskadrila Migova 3228 u vazduh i raspali sa SAM-5644...

Dragojlo

pre 5 godina

Zagreb decenijama skoluje i nagovara siptare na KiM samo naivni Beograd to slabo zna!!!Mislim na politicare!!!

Lala iz Banata

pre 5 godina

А зашто неко мисли да би ЗЛОЧИНАЧКИ ЗАПАД - пошто нас је засипао бомбама са осиромашеним уранијумом , рушио нам мостове и убијао српску децу, сада "требао да реагује"...? Шта је Запад него СПОНЗОР огољеног ФАШИЗМА, чије протагонисте гледате како се држе за руке и "евоцирају злочиначке успомене"....Фашизам је то људи... Фашизам Са њиме нема разговора или преговора...Нема мислости...Са фашизмом се мора ухватити укоштац...

Udba

pre 5 godina

Hitno ponovo uspostaviti službu SID i u BIA upravu koja će ""čistiti " neprijatelja u inostranstvu. Kad to budemo imali ustaski kriminalac i ratni zlocinac Gotovina će obilaziti Kosmet u širokom luku....ako pretekne. ... xD .

Olivera

pre 5 godina

Sto samo kukate i jadikujete, ionako necete nista preduzeti osim toga (kukanja i jadikovanja).

s200

pre 5 godina

ja veruhem da Predsednik A.V Vučić ima rešenje za ovaj problem!!!

vlah alija

pre 5 godina

ha ha samo na pomen gotovine cela se srbija trese od straha

slađa

pre 5 godina

Ima i Srbija svoje legionare. Neće se Ljimaj i Gotovina smejati kada ih budu sreli. Uskoro. Srbi na KiM će biti zaštićeni.

Milan

pre 5 godina

Zapad je organizovao oluju u krajini pa nista nije cudno da to rade i danas sa srpskim kosovom ali samo srpskim

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17