• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.06.2018

15:36

(VIDEO) BABA STALA NA CRTU HARADINAJU! Ramuš pokušao da skloni stariju ženu sa govornice na skupu u Prizrenu, ONA MU ŽESTOKO UZVRATILA!

Politika

(VIDEO) BABA STALA NA CRTU HARADINAJU! Ramuš pokušao da skloni stariju ženu sa govornice na skupu u Prizrenu, ONA MU ŽESTOKO UZVRATILA!

Podeli vest

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj danas se, tokom obeležavanja 140.godišnjice Prizrenske lige, sukobio na govornici sa starijom ženom koju je pokušao da skloni s bine, ali mu se ona suprotstavila

Haradinaj je ženu prekinuo tokom obraćanja, uhvatio je čvrsto za zglob leve ruke i pokušao da je skloni s govornice.

Međutim, ona je krenula da ga odguruje, da se raspravlja s njim i kažiprstom desne rukom energično maše pred njegovim licem. 

Haradinaj je uhvatio za rame, ali ni tada nije uspeo da je "izgura", pa pozvao u pomoć obezbeđenje, koje je ženu na silu odvelo sa bine, vidi se na video snimku.


Koha net je naveo da je zbog propusta u organizacije došlo do te neprijatne situacije na obeležavanja 140.godišnjice Prizrenske lige.

Prizrenska liga osnovana je 1878. godine, radi stvaranja "Velike Albanije".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Нигде не пише зашто је жена протествовала?Да Харадинај реагује значи,бато,да је човек изгубио компас.То је посао обезбеђења или у најбољем случају пустите жену да каже шта мисли.Оно што је говорила очигледно је иритирала ружног и злог Харадинаја.

Stojan

pre 5 godina

Koja visa prizrenska liga siptari dosli ste na Kosmet da Srbima cuvate stoku tu ste ostali i sada pricate o nekakvoj ligi

patriota

pre 5 godina

Istorija bar ona objaktivna formiranje prizrenske lige stavlja u malo drugaciji kontekst. Ona jew nastala kao reakcija na zakljucke Berlinskog kongresa. Da li su Albanci to sami inicirali ili su bilinpodstaknuti od Turske ostaje jos uvek nepozznanica

Lala iz Banata

pre 5 godina

Изрод људски, звани Шиптари...Гради је државу на начелима ФАШИЗМА и НАЦИЗМА... Зато ће пропасти....То је .... - БАБА хтела да му каже...!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija