• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infromer

13.06.2018

10:25

NA ZVEZDARI IZREŠETAN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE! On je medijima otkrio sve detalje sa njihovog venčanja!

Politika

NA ZVEZDARI IZREŠETAN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE! On je medijima otkrio sve detalje sa njihovog venčanja!

Podeli vest

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevalskfoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste

Oni su se, da podsetimo, venčali na skromnoj ceremoniji 2016. godine, uz najbližu rodbinu i kumove, a detalje svadbe medijima je upavo otkrio Ančević.

Ančević, zvani Aki, je bio i njihov lični vozač i obezbeđenje, međutim, pre nekoliko meseci sve je puklo. Andrej je otkrio sve detalje saradnje sa Rastom i Anom, požalio se kako su ga ponižavali, te da mu nikada nisu rekli zašto su prekinuli svaki kontakt s njim. 

Da podsetimo, Andrej koji je sa suprugom Aleksandrom Gašparević (30) bio je u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.

(VIDEO) SVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA ZVEZDARI: Muž i žena izašli iz restorana, a onda je odjeknula rafalna paljba!

Neposredno pre pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmenili su nekoliko reči, što ukazuje da se poznaju,  a zatim je došlo do pucnjave.

On je ispalio više metaka u Ančevića, dok je njegova supruga Aleksandra stajala u neposrednoj blizini. Jedan metak je rikošetirao i pogodio Aleksandru u stopalo.

Oboje su ranjeni u noge i nisu u životnoj opasnosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Судија каже осуђеноме ... БИРАЈ,ДЕСЕТ ГОДИНА РОБИЈЕ ИЛИ ДА ПОЛА САТА СЛУШАШ РЕПЕРА РАСТУ? ... - Давај десет година робије ,судијо,ако за бога знаш?

Tanja

pre 5 godina

Nisu imali blize prijatelje,saradnike,kolege.Uzeli vozaca da im bude kum.

Ljubo

pre 5 godina

Koja bagra ,koji akrapi ,pa bolji su oni sto iz Sirije prolaze ,i po dusi i po izgledu...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija